«Χτυπούσε» στο φινάλε η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή νίκησε 2-0 τον Ιωνικό σε φιλικό παιχνίδι στην Αγυιά.


Σημειώνοντας ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου η Παναχαϊκή, επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού στην Αγυιά. Το 1-0 έκανε στο 44' με κεφαλιά ο Κάργας, έπειτα από ασίστ του Στεργίδη, ενώ το 2-0 έγραψε στο 90' ο Χούσα με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή. Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού σπατάλησαν και δύο καλές ευκαιρίες, όπως στο 8' με τον Περίκο, αλλά και στο 38' με τον Πινδώνη (κεφαλιά στο δοκάρι). Η ομάδα της Νίκαιας απείλησε με Κυριακίδη (19'), Ρόβα (21') και Ντούλια (28').

Πριν από το φιλικό τελέστηκε αγιασμός, ενώ φωτογραφήθηκαν τα νέα αποκτήματα. Είχε προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του νέου ιδιοκτήτη, Νίκου Παπαδάκη.

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Αθανασόπουλος (31' Γεωργακόπουλος), Κάργας (46' Καρβουνιάρης), Ρόκας (46' Μουκίδης), Πινδώνης (46' Τρίγκας), Κοντοδήμος (46' Λαμπρόπουλος Ιωσήφ), Περίκο (31' Ντελέκος), Στεργίδης (46' Χαρτσιάς), Πέδρο (46' Σιατραβάνης), Ασίγκμπα (46' Λαμπρόπουλος Γιώργος), Τζίλας (46' Κυβελίδης), Παπανικολάου (46' Χούσα).

Ιωνικός (Βασιλειάδης): Παλιγκίδης, Τσαφταρίδης, Κατσικιάς, Μιχελής, Κυριακίδης, Κρητικός, Καραχάλιος, Φωστέρης, Ρόβας, Ντούλιας, Παντελίδης.

Last modified onΤετάρτη, 12 Αύγουστος 2015 22:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep