Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φυντάνης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Δεν κρύφτηκε ο Ηλίας Φυντάνης μετά την εξάρα της Επανομής κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ο τεχνικός των Αχαιών είπε: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα. Το τελικό 6-1 δεν αντικατροπτίζει την εικόνα που είχε η ομάδα μου. Δεχθήκαμε ένα αναπάντεχο γκολ στο ξεκίνημα και στη συνέχεια κάναμε λάθη στην αμυντική γραμμή ενώ είχαμε δουλέψει πολύ σε αυτόν τον τομέα κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

 

Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να ρισκάρουμε. Μετά τον τραυματισμό του Μενδρινού, γνωρίζαμε ότι θα έμεναν κάποια κενά στην άμυνα αλλά έπρεπε να ρίξουμε στο παιχνίδι όλους μας τους επιθετικούς. Όμως, δεν μας βγήκε και χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, μας έλειπαν σήμερα δυο βασικοί αμυντικοί. Θα δουλέψουμε πολύ στη συνέχεια για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

 

 

Τσεμπερίδης: Και ο Μουρίνιο να ήταν, τι θα έκανε;


Τους παίκτες της Παναχαϊκής εκπροσώπησε ο Τσεμπερίδης που είπε: «Όταν τρως τέτοια γκολ, το σίγουρο είναι πως δεν φταίει ο προπονητής σου. Ακόμα και ο Μουρίνιο να ήταν στον πάγκο, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα!!! Θα έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί και με περισσότερη πειθαρχία. Δεν είναι δίκαιο αποτέλεσμα το 6-1, γιατί στην επανάληψη ρισκάραμε. Δεν χάθηκε τίποτα. Είτε 6-1, είτε 1-0 το θέμα είναι το ίδιο και χάνει τρεις βαθμούς. Προλαβαίνουμε ακόμα για την 6αδα και θα δουλέψουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Last modified onΔευτέρα, 09 Ιανουάριος 2012 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep