Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η μπίλια στο… κόκκινο

Η Παναχαϊκή επικράτησε 4-3 στα πέναλτι της Δόξας Κρανούλας και πέρασε στους «32» του Κυπέλλου.

Το καλύτερο φάρμακο για τη συνέχεια ήρθε για την Παναχαϊκή στο Κύπελλο. Οι Πατρινοί ήθελαν να κάνουν μία νέα αρχή έπειτα από την ήττα στην Κατερίνη και παρότι χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να πάρουν στα χέρια τους το εισιτήριο των «32», είδαν τη μπίλια να κάθεται στο… κόκκινο και πλέον περιμένουν τον ΟΦΗ στις 21 Δεκεμβρίου.

Στο 8’ ο Φουρτάδο με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και ένα λεπτό μετά ο Κυβελίδης με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή. Η ισοφάριση για τη Δόξα ήρθε στο 11’ με σουτ του Γαϊδαρτζή και η ανατροπή έγινε στο 40’. Σε μπαλιά του Γιάκου ο Νάνος σούταρε, η μπάλα βρήκε το σώμα του Κοκκίνη, πήρε ύψος και «κρέμασε» τον Ανδρούτσο.

Η ομάδα της Πάτρας ισοφάρισε στο 75’. Ο Κυβελίδης «άνοιξε» την άμυνα της Δόξας και ο Ντίνας μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα. Οκτώ λεπτά μετά ο Κυβελίδης έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς, αλλά ο Κυβελίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Η παράταση δεν επεφύλασσε κάποιο γκολ και έτσι ήρθε η διαδικασία των πέναλτι…

Δόξα Κρανούλας: Παπαβασιλείου 1-0
Παναχαϊκή: Ιωάννου 1-1
Δόξα Κρανούλας: Κρολ (δοκάρι)
Παναχαϊκή: Κοκκίνης 1-2
Δόξα Κρανούλας: Γαϊδαρτζής 2-2
Παναχαϊκή: Ατματζίδης 2-3
Δόξα Κρανούλας: Κωτσίνας 3-3
Παναχαϊκή: Κοιλιάρας 3-4
Δόξα Κρανούλας: Γιάκος (απέκρουσε ο Ανδρούτσος)

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Ανέστης Ζώης): Κουβεντάρης, Χατζηλιάδης, Τασιούλας, Διαμάντης, Κωτσίνας, Ρόβας (89' Γκαρόζης), Κρολ Ράψα, Χήρας (80' Παπαβασιλείου), Νάνος (66' Παππάς), Γαϊδαρτζής, Γιάκος.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυτανίδης): Ανδρούτσος, Κοκκίνης, Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Φούφουλας (102' Ταφίλι), Ντίνας, Ατματζίδης, Μενδρινός (69' Κοιλιάρας), Φουρτάδο (26' λ.τρ. Δαμιανίδης), Κυβελίδης, Ουρτάδο.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep