Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επίσημο τέλος για Μάλαρτζ, Μιλοσέσκι

 

Όπως ανέφερε το «FL News», η ΠΑΕ Παναχαϊκή επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας με τους δύο παίκτες.

Για το θέμα των δύο παικτών η ΠΑΕ ανέφερε: «Τα συμβόλαιά τους με την Παναχαϊκή θα λύσουν την Τρίτη (22/11) κοινή συνεναίσει Μάλαρτζ και Μιλοσέσκι. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να τους ευχαριστήσει για τα όσα προσέφεραν σε αυτό το χρονικό διάστημα της συνεργασίας, για τον άψογο χαρακτήρα τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στα επόμενα στάδια της ζωής τους».

Για τα επεισόδια που έγιναν στην Αγυιά: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει την αγανάκτησή της που στον ιστορικό χώρο του σταδίου της Αγυιάς και σε τουρνουά παλαιμάχων για τον εορτασμό των 120 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας, που είχε μάλιστα φιλανθρωπικό σκοπό, οι γνωστοί 30 δειλοί αλήτες με τις κουκούλες και τα κράνη φρόντισαν και πάλι να αμαυρώσουν το ποδόσφαιρο. Είναι οι ίδιοι 30 αλήτες που επιτέθηκαν στους οπαδούς της Παναχαϊκής στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Είναι οι ίδιοι 30 αλήτες που μαχαίρωσαν τους οπαδούς του Παναιτωλικού στο φιλικό παιχνίδι πέρσι το καλοκαίρι. Είναι οι ίδιοι 30 αλήτες που δημιούργησαν τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο και κατέστρεψαν το καφέ και την μπουτίκ. Αυτούς τους αλήτες έχουν αναλάβει υπό την προστασία τους κάποιοι δήθεν δημοσιογράφοι και τους ονομάζουν δήθεν οργανωμένους οπαδούς. Αυτούς τους αλήτες που μας εξευτελίζουν πανελληνίως πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να τους διώξουμε από το γήπεδο και ας πάνε οπουδήποτε αλλού να εκδηλώσουν την αλητεία τους».

Για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πιερικό: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει τα συγχαρητήριά της στον διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλο και στους βοηθούς Θανασούλη και Πάτρα για τη διαιτητική συμπεριφορά τους αλλά και το ήθος τους στον αγώνα με τον Πιερικό. Τα ίδια συγχαρητήρια θέλει να εκφράσει και στον 4ο διαιτητή Φωτιάδη για την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο να εξασφαλίσει μέχρι και μπάλες για να μετριαστούν οι σκόπιμες καθυστερήσεις των ιθυνόντων του Πιερικού που εξαφάνισαν τα ball boys. Η ΠΑΕ παρά την ήττα της θέλει να δώσει συγχαρητήρια στον κ. Δούρο και στην ΚΕΔ για την επιλογή των συγκεκριμένων διαιτητών και εύχεται ανάλογες διαιτησίες να έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep