Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παναχαϊκή: «Ημέρα δικαίωσης»

 

Η διοίκησης της πατρινής ομάδας κατήγγειλε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο.

 

 

Αναλυτική η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ ανέφερε:

 

«Η απόλυτη δικαίωση της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για τα όσα καταγγέλλει εις βάρος της πειθαρχικής επιτροπής της Football League ήρθε σήμερα.

 

Σήμερα απεκαλύφθη μετά από αιφνιδιαστική ενέργεια του προέδρου της επιτροπής εφέσεων Αεροπαγίτη κ. Θεμελή ότι η επιτροπή του κ. Κατσή εξέδωσε απόφαση χωρίς απομαγνητοφώνηση των πρακτικών της πρώτης δίκης και ότι έστειλε στην επιτροπή εφέσεων αντί απομαγνητοφωνημένα 180’ λεπτά συνεδριάσεως δηλαδή περίπου 70 σελίδες πρακτικά ,μόνο 4 σελίδες χειρόγραφα τα οποία υπαγόρευσε ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Κατσής στον γραμματέα αυτής κ. Γεωργόπουλο».

 

Κατόπιν εξωδίκου καταγγελίας της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή η επιτροπή εφέσεων ζήτησε να απομαγνητοφωνηθούν αμέσως τα πρακτικά και αφού τα μελέτησε όπως επιβάλλει ο νόμος θα εκδώσει την απόφαση της η οποία αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Σημειωτέον ότι ο κ. Κατσής και ο γραμματέας της επιτροπής της Football League έστειλαν στην Ε.Π.Ο. προς γενική κατάπληξη μόνο τις κασέτες και αυτό έγινε μετά από 38 ημέρες από την ημέρα της συνεδρίασης στην Football Leagueη οποία έγινε στις 4/9/2011».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep