Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα διαρκείας της Παναχαϊκής

 

Οι «κοκκινόμαυροι» ανακοίνωσαν τις τιμές των εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2011-12 και αυτές των διαρκείας.

 

 

Συγκεκριμένα, όσοι δεν αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας, τότε οι κατηγορίες για τους αγώνες πρωταθλήματος που τους αφορούν είναι οι εξής:

 

«Εισιτήρια VIP, δηλαδή εξασφάλιση θέσεως στις δερμάτινες πολυθρόνες 40 ευρώ.

 

Εισιτήρια επισήμων , δηλαδή εισιτήρια στο κέντρο του γηπέδου στην θύρα 2, όπου ο χώρος διαχωρίζεται από τα πλαστικά, 20 ευρώ.

 

Εισιτήρια αριστερά και δεξιά στον χώρο των επισήμων, θύρες 1 και 3, 15 ευρώ.

 

Εισιτήρια στο χώρο της Σκεπαστής (Α,Β, Γ ) 15 ευρώ

 

Εισιτήρια θύρες 4,5,6 (Πέταλο ) 10 ευρώ».

 

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, οι τιμές είναι οι εξής:

 

«Εισιτήρια VIP, δηλαδή εξασφάλιση θέσεως στις δερμάτινες πολυθρόνες 600 ευρώ.

 

Εισιτήρια επισήμων , δηλαδή εισιτήρια στο κέντρο του γηπέδου στην θύρα 2, όπου ο χώρος διαχωρίζεται από τα πλαστικά, 250 ευρώ.

 

Εισιτήρια για τις θύρες 1,3 και σκεπαστή 200 ευρώ.

 

Στην σκεπαστή θα πωλούνται και εισιτήρια διαρκείας οικογενειακά, γονέας και ένα παιδί 220 ευρώ, γονέας και δύο παιδιά 260 ευρώ και θα πρέπει να προσκομίζεται το πιστοποιητικό της οικογενειακής καταστάσεως για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας.

 

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών για τις θύρες 1,3, σκεπαστή : 150 ευρώ. Εισιτήρια για παιδιά μέχρι 18 ετών (εκτός VIP) 100 ευρώ.

 

Οι κάτοχοι των VIP (600 ευρώ) θα έχουν δωρεάν φιλοξενία στην αίθουσα τρόπαιων και υποδοχής που θα δημιουργηθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος κάτω από τις θέσεις των επισήμων.

 

Στον χώρο αυτό θα μπορούν να συχνάζουν αλλά θα πληρώνουν για τα προϊόντα που θα αγοράζουν και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των 250 ευρώ».

 

Η διοίκηση των «κοκκινόμαυρων» ανέφερε ακόμα ότι: «Περιμένει την οριστική απάντηση της εταιρίας Metricone για τον χρόνο της παραδόσεως των θυρών ηλεκτρονικού ελέγχου για την είσοδο των θεατών στο γήπεδο. Κατόπιν των ως άνω ανακοινώσεων γίνεται γνωστό σε όλους ότι δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο πλέον σε κανέναν χωρίς εισιτήριο το οποίο πιθανότατα θα είναι ηλεκτρονικό».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.