Logo
Print this page

«Πρόστιμα σκηνοθετημένων επεισοδίων»

 

 

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ζητήσει από την ΕΠΟ τα χρήματα που πλήρωσε σε πρόστιμα.

 

 

Με ανακοίνωσή της η πατρινή ομάδα ανέφερε

 

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προ ολίγον λεπτών εξόφλησε 55.000 ευρώ στην ΕΠΟ από πρόστιμα τα οποία επεβλήθησαν την προηγούμενη σεζόν εξαιτίας των γνωστών επεισοδίων τα οποία σκηνοθετούσαν οι Τσακογιάννης - Παπαδόπουλος εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή στα παιχνίδια στην Πάτρα αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

 

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξόφλησε σήμερα στην Ένωση Β’- Γ’ Εθνικής υποχρεώσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή από το έτος 2005 και μετά.

 

Μετά από την εξόφληση των ως άνω ποσών η ΠΑΕ Παναχαϊκή παρέλαβε πρώτη από όλες τις ομάδες της Football League τα δελτία των ποδοσφαιριστών της και μπορεί να τους χρησιμοποιήσει πλέον σε οποιοδήποτε επίσημο παιχνίδι.

 

Το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ και θα ζητήσει πίσω τα χρήματα τα οποία κατέβαλε σήμερα η ΠΑΕ Παναχαϊκή λόγω του ότι όπως έχει αποδειχτεί από τις συνομιλίες που υπέκλεψε η ΕΥΠ μεταξύ του Τσακογιάννη και των συνεργών – συνεργατών του όλα τα επεισόδια για τα οποία κατεβλήθησαν σήμερα, τα χρηματικά ποσά ήταν προκατασκευασμένα και είχαν μάλιστα και άμεση αναμετάδοση προς τον Τσακογιάννη από τον Αστυνομικό Διευθυντή Πατρών Αντώνη Αγγελόπουλο».

 

 

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr