Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μαραμένος: «Για το καλό της Παναχαϊκής»

Ο πρώην φροντιστής των Πατρινών εξηγεί τι συνέβη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

 

 

Με επιστολή του ο πρώην φροντιστής των Αχαιών εξηγεί πως δέχθηκε τον διακανονισμό που του προτάθηκε σε ό,τι αφορά τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του, διότι αλλιώς η ΠΑΕ δεν θα έπαιρνε άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

 

Αναλυτικά η επιστολή του Ανδρέα Μαραμένου:

 

«Δούλεψα με μεράκι στην ΠΑΕ σχεδόν 10 χρόνια. Ο κ. Κούγιας με έδιωξε, χωρίς να καταλάβω τον λόγο. Του ζήτησα την αποζημίωσή μου, και ενώ από το Νόμο έπρεπε να την πάρω σε μετρητά, δέχθηκα και τα πήρα σε γραμμάτια 2.000 + 4.000 ευρώ, από τα οποία πληρώθηκε το πρώτο και το δεύτερο θα το πληρωνόμουν 30-12-2010.

Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011 παρακάλαγα την ΠΑΕ να μου πληρώσουν το γραμμάτιο και με κορόιδευαν. Πήγα στον κ. Τσαούσουγλου να με αναλάβει και μου είπε ότι για δεοντολογικούς λόγους δεν μπορεί να με αναλάβει. Τότε ανέθεσα την υπόθεση στην συνεργάτιδά του και γνωστή μου κα. Ζωή Στασινοπούλου. Τον Μάρτιο του 2011 παραπονέθηκα στην Ε.Ε.Α. για την πληρωμή μου.

Χθες, 15-9-2011 η ΠΑΕ μου ζήτησε μέσω της δικηγόρου μου να δεχθώ να μου πληρώσει σε δόσεις τα χρήματα που μου όφειλε εδώ και ένα χρόνο, γιατί αλλιώς δε θα έπαιρνε άδεια από την Ε.Ε.Α. 

Για το καλό της ομάδας και με την σύμφωνη γνώμη της δικηγόρου μου, υπέγραψε και στείλαμε έγγραφο στην ΠΑΕ και δέχθηκε να πάρω 2.000 ευρώ τώρα και τα υπόλοιπα σε δύο δόσεις 15 Οκτωβρίου και 15 Νοεμβρίου, αλλιώς δεν θα μπορούσε να λάβει άδεια η ΠΑΕ από την Ε.Ε.Αθλητισμού.

Αυτή και μόνο είναι η αλήθεια στην υπόθεσή μου

Ανδρέας Μαραμένος»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep