Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βολές από Τσαούσογλου

 

Ο Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κατηγορεί την ΠΑΕ για το θέμα του γηπέδου.

 

 

Ο Δημήτρης Τσαούσογλου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας και χαρακτήρισε παράνομη την παραμονή των «κοκκινόμαυρων» στο γήπεδο, γιατί δεν έχει υπογραφεί νέα σύμβαση.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Τσαούσογλου:

 

«Εμείς σαν ερασιτεχνική Παναχαϊκή, έχουμε δείξει καλή διάθεση απέναντι στην ΠΑΕ, αλλά αυτή η καλή διάθεση δεν έχει απαντηθεί. Σεβόμενοι ότι η ΠΑΕ είχε τα γνωστά δικαστικά προβλήματα, δεν την είχαμε ενοχλήσει, αλλά τώρα που τελείωσαν όλα, θεωρήσαμε ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Το ξέραμε ότι όσον αφορά την χρήση του γηπέδου, θα είχαμε αρνητική διάθεση από την ΠΑΕ. Η σύμβαση που ήταν για δύο χρόνια (1+1) έχει λήξει και θα πρέπει στα μέσα Ιουνίου, ή να μας παραδοθεί το γήπεδο, ή να υπογραφεί καινούργια σύμβαση.

 

Η ΠΑΕ λειτουργώντας αυθαίρετα, είπε ότι «εγώ θα μείνω στον χώρο (γήπεδο, προπονητικό, μπουτίκ) και εσείς κάντε ότι θέλετε. Δεν ξέρω για ποιους λόγους χειρίζεται έτσι το θέμα η ΠΑΕ, αλλά εμείς δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Η συμπεριφορά προς το πρόσωπό μας είναι απαξιωτική. Εμείς πρέπει να τηρήσουμε τον νόμο και η παραμονή της ΠΑΕ στον χώρο αυτή την στιγμή, είναι παράνομη. Ή θα πρέπει να γίνει νέα σύμβαση ή η Παναχαϊκή να μπαίνει στο γήπεδο μόνο κάθε Κυριακή, να παίζει τον αγώνα και να φεύγει, χωρίς προπονήσεις. Εμείς θέλουμε η Παναχαϊκή να αγωνίζεται στον φυσικό της χώρο, γιατί εκεί θέλει να την βλέπει ο κόσμος».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep