Δικαιώθηκαν Παπανικολάου, Μητρόπουλος!

Μετά τον Στάθη Ρόκα και οι Φώτης Παπανικολάου, Μίλτος Μητρόπουλος δικαιώθηκαν στις προσφυγές τους κατά της Παναχαϊκής.

Άσχημα μαντάτα για την Παναχαϊκή στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Οι Μίλτος Μητρόπουλος, Φωτης Παπανικολάου δικαιώθηκαν και έτσι οι Αχαιοί θα πρέπει να πληρώσουν άλλους δύο ποδοσφαιριστές από τη σεζόν 2015-16 έπειτα από τον Στάθη Ρόκα. Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση ΕΔΩ. Οι αποφάσεις:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φώτιου Παπανικολάου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 19.447,70 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 401/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μιλτιάδη Μητρόπουλου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 12.351,791 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 397/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021- 2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΠέμπτη, 17 Ιούνιος 2021 15:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.