Logo
Print this page

«Λύση στη ΓΣ για τις προσφυγές»

Πώς η Παναχαϊκή κατάφερε να εξασφαλίσει αναβολή στην εκδίκαση των υποθέσεων των Πινδώνη, Λαμπρόπουλου.

Η Παναχαϊκή είναι μία από τις ΠΑΕ που βλέπουν να ανοίγουν διαρκώς νέα μέτωπα οφειλών από το παρελθόν. Ο Στάθης Ρόκας δικαιώθηκε και την Πέμπτη (27/05) ήταν η σειρά των Θανάση Πινδώνη, Γιώργου Λαμπρόπουλου, οι οποίοι έχουν καταθέσει αιτήσεις επιβολής ποινών. Οι Αχαιοί πέτυχαν και στις δύο υποθέσεις αναβολή. Ο λόγος; Η επικείμενη ΓΣ της ΕΠΟ κατά τη διάρκεια της οποίας θα επιχειρηθεί η αλλαγή κανονισμού, σύμφωνα με τον δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου.

Το FL News παρακολούθησε τη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Για την υπόθεση του Γιώργου Λαμπρόπουλου οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε αναβολή και ο πρόεδρος Χρήστος Κατσιάνης την προσδιόρισε για τις 28 Ιουνίου. Αντίθετα, ο νομικός Γιώργος Παναγόπουλος δεν συναίνεσε σε δεύτερη αναβολή σε αυτή του Θανάση Πινδώνη.

Ο δικηγόρος της Παναχαϊκής, Χάρης Γρηγορίου στο αίτημά του υποστήριξε: «Ο δικηγόρος Κώστας Κρεμμύδας έχει ακροατήριο, ο μάρτυρας Απόστολος Βεντουρής έχει οξεία γαστρεντερίτιδα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού... Η βαθμολογία έχει επικυρωθεί, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης». Ο Παναγόπουλος αντέδρασε, τόνισε ότι ο πελάτης του δεν συναινεί και ανέφερε: «Η Παναχαϊκή έχει τρεις δικηγόρους. Εξάλλου ακολουθούν κι άλλες προσφυγές».

Το αίτημα εν τέλει έγινε αποδεκτό και η εκδίκαση μετατέθηκε για τις 15 Ιουνίου, με τον Γρηγορίου να λέει μεταξύ άλλων: «Υπάρχει παρατεταμένη απουσία και αδράνεια. Έχω ολόιδιες υποθέσεις που έχουν απορριφθεί. Δεν γίνεται ο Ιωνικός με έναν χρόνο αδράνειας να κερδίζει τις υποθέσεις και εμείς να χάνουμε με πέντε χρόνια αδράνειας. Στα Τρίκαλα χάσαμε την υπόθεση Ουάνγκα και απολύθηκα... Ήθελα αναβολή για τέλος Ιουνίου γιατί στη ΓΣ της ΕΠΟ στις 25 Ιουνίου το θέμα αυτό θα λυθεί». Από την άλλη πλευρά, πάντως, ο Παναγόπουλος υποστήριξε ότι η υπόθεση Πινδώνη είναι ακριβώς ίδια με αυτή του Ρόκα.

Last modified onΣάββατο, 29 Μάιος 2021 11:55
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr