Παναχαϊκή: «Δυσθεώρητα ποσά...»

Το ρεπορτάζ του FL News από τη συνεκδίκαση του αιτήματος ενεργοποίησης του Στάθη Ρόκα και της αναψηλάφησης της Παναχαϊκής.

Η αίτηση αναψηλάφησης της Παναχαϊκής κατά της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου και η ενεργοποίηση ποινών του Στάθη Ρόκα συνεκδικάστηκαν τη Δευτέρα (17/05) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι νομικοί της ΠΑΕ στάθηκαν στην καταχρηστικότητα και, μάλιστα, η Δόξα Τσαγκαράκη είπε: «Εκκρεμούν τουλάχιστον άλλες εννέα με δέκα προσφυγές. Τα ποσά είναι δυσθεώρητα και βγάζουν την ομάδα εκτός προϋπολογισμού».

Ο Χάρης Γρηγορίου στάθηκε αποφάσεις για τους Νταμιάνο (Ιωνικός), Ιωσήπου (Αιγάλεω), οι οποίες «κρίθηκαν καταχρηστικές μετά από έναν χρόνο αδράνειας. Εδώ από το 2017 δεν έχουμε καμία πράξη. Υπάρχουν και οι αποφάσεις για τους Κύργια, Κοτσαρίδη κατά του Άρη. Ο τότε νόμος έγινε για τις Παναχαϊκή, Άρη, ΟΦΗ, ώστε όταν ανέβουν οι υγιείς επενδυτές να μην εξαρτώνται από παλιά χρέη».

Τέθηκε, μάλιστα, και θέμα τόκων. Ο Ρόκας διεκδικεί τους τόκους από την απόφαση της ΠΕΕΟΔ και ο Γρηγορίου είπε: «Εμείς τότε δεν είχαμε «γεννηθεί» ως ΠΑΕ. Δεν υπήρξε δεύτερη κοινοποίησης για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία εκτέλεσης». Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος του Ρόκα, Γιώργος Παναγόπουλος ανέφερε ότι οι τόκοι δεν έχουν παραγραφεί και οφείλονται από την πρώτη απόφαση της ΠΕΕΟΔ. Απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την προσεχή εβδομάδα.

Last modified onΤρίτη, 18 Μάιος 2021 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep