Άνοιξε ο ασκός στην Παναχαϊκή

Στις διεκδικήσεις χρημάτων από τη σεζόν 2015-16 αναμένεται να προστεθεί και το όνομα του Βασίλη Μουκίδη.

Ήταν αναμενόμενο ότι η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου υπέρ του Στάθη Ρόκα θα άνοιγε τον ασκό του Αιόλου στην Παναχαϊκή. Αρκετοί πρώην συμπαίκτες του από τη σεζόν 2015-16 έχουν κινηθεί ήδη ανάλογα ή σκοπεύουν να κινηθούν, προκειμένου να διεκδικήσουν οφειλόμενα της διοίκησης Ποτή Τσιριμπή.

Συγκεκριμένα, στη λίστα αυτή θα προστεθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Μουκίδης, ενώ ο Σπορ Fm Πάτρας ανέφερε ότι έχουν ήδη καταθέσει αιτήσεις επιβολής ποινών οι Θανάσης Πινδώνης (34.000 ευρώ, Γιώργος Λαμπρόπουλος (12.000) και εξώδικα έχουν αποστείλει οι Φώτης Παπανικολάου (18.000), Μίλτος Μητρόπουλος (12.000).

Η ΠΑΕ, ωστόσο, έχει προχωρήσει σε αίτηση αναψηλάφησης στην αίτηση του Ρόκα, η οποία αναμένεται να συνεκδικαστεί μαζί με το αίτημα επιβολής ποινών. Την ίδια στιγμή ο Σάββας Σιατραβάνης παραιτήθηκε από το δικόγραφο της προσφυγής του τη Μεγάλη Δευτέρα λόγω εξόφλησης. Εξοφλήθηκε, επίσης, ο Κοτσώνης και δόθηκαν έναντι στον Ιντζόγλου.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος Γιώργος Μπάρλος δηλώνει στο περιβάλλον του ότι δεν σκοπεύει να πληρώσει καμία προσφυγή της σεζόν 2015-16, θέση την οποία είχαν εκφράσει οι Βασίλης Βενέτης, Αλέξης Παπακωνσταντίνουν στην εκδίκαση της προσφυγής Ψιάνου κατά της Νίκης Βόλου. «Αν τον δικαιώσετε, θα φύγουμε από το ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε εμείς χρέη του Πάτση», είχαν πει στην εκδίκαση της Πέμπτης (22/04) οι δύο ισχυροί άνδρες της ομάδας του Βόλου

Last modified onΤρίτη, 27 Απρίλιος 2021 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep