«Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεν βλέπω να ξεκινάει»

Η άποψη του Γιώργου Παμλίδη για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Παμλίδης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εκτίμησε πως το πρωτάθλημα της Super League 2 δύσκολα θα ξεκινήσει.

Για το πώς κύλησε το διάστημα της καραντίνας:
«Εμείς από την αρχή είχαμε ειδοποίηση από την ομάδα και σταματήσαμε τις προπονήσεις έγκαιρα. Εγώ προσωπικά πήγα στο σπίτι μου στην Κατερίνη γιατί μου έτυχε κάποιο οικογενειακό θέμα, αλλά πολλοί συμπαίκτες μου έμειναν στα Γιάννινα όπως και τα παιδιά που ήταν εκτός Ελλάδας. Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας, εγώ πέρασα μια χαρά γιατί ήμουν με την οικογένεια μου και ήταν διαφορετικό. Πρέπει να τύχουν κάτι τέτοιες στιγμές για να εκτιμήσουμε την οικογενειακή θαλπωρή και το κατάλαβα αυτή την περίοδο».

Για το πώς το περνούσαν αυτό οι συμπαίκτες του στα Γιάννινα:
«Μας είχαν δώσει ένα καθημερινό πρόγραμμα για όλη την περίοδο και το τηρούσαμε όλοι περιμένοντας φυσικά να δούμε και τις εξελίξεις. Κάποιοι συμπαίκτες μου έχουν τις οικογένειες τους στα Γιάννινα, κάποιοι ήταν μόνοι τους αλλά τουλάχιστον έχει τελειώσει όλο αυτό πιστεύω με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αν είναι έτοιμοι να μπουν σε ρυθμό προπόνησης μέσα στην εβδομάδα:
«Ναι έτσι είναι. Έχουμε κάνει κάποιες εξετάσεις και περιμένουμε να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρχουν στο συμβούλιο της Super League 2 και την Τρίτη θα περάσουμε πάλι από τα τεστ ώστε την Πέμπτη να επανέλθουμε στις προπονήσεις».

Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα;
«Να σας πω την αλήθεια κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θα γίνει και για αυτό περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Επειδή έχω φίλους και σε άλλες ομάδες μαθαίνω ότι αρκετές ομάδες δεν θα ξεκινήσουν καθόλου προπονήσεις οπότε όλα είναι στον αέρα. Εμείς θα ξεκινήσουμε κανονικά τις προπονήσεις και πρέπει να μπούμε σε ρυθμούς γιατί δεν είναι μόνο η φετινή χρονιά είναι και η επόμενη γιατί αν ξεκινήσουμε να καθόμαστε από τώρα θα είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα αποχής από τις προπονήσεις».

Από αυτά που λες ακούγεται πολύ δύσκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα:
«Προσωπική μου άποψη είναι ότι πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μακάρι να κάνω λάθος γιατί ποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίξει, αλλά δεν είναι ποιοι θέλουν να παίξουν και ποιοι όχι, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στη μέση που είναι το οικονομικό. Αυτό το πρόβλημα έχει επηρεάσει όλη την κοινωνία και φυσικά και τον χώρο του ποδοσφαίρου και εννοείται ότι θα έρθει σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο μιας και πρώτα προέχει η υγεία μας. Απλά βλέπουμε σε άλλες χώρες που έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα ότι δεν είναι ανέφικτο να ξεκινήσουν και εδώ, απλά θα πρέπει να τηρηθούν τα πρωτόκολλα».

Με ποδοσφαιρική δικαιοσύνη θα πρέπει να δούμε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 1:
«Καλώς ή κακώς μετά από τέτοιες στιγμές θα υπάρχουν κάποιες ομάδες που θα ευνοηθούν και κάποιες που θα αδικηθούν. Εμείς δεν θεωρώ ότι θα ευνοηθούμε αφού ούτως ή άλλως είμαστε στην πρώτη θέση και θα τον πετυχαίναμε τον στόχο μας αλλά αν γίνει η αναδιάρθρωση θα ισχύσει αυτό που είπα παραπάνω. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η Super League 1 πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε και εμείς».

Για το τι περιμένει να δει όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 1:
«Επειδή ο χρόνος αποχής ήταν αρκετός θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Αυτό που θα ευχηθώ σε όλους τους παίκτες είναι να έχουν την υγεία τους να μην έχουμε τραυματισμούς γιατί δυστυχώς ήδη υπάρχουν, ο χρόνος αποχής είναι μεγάλος θα πρέπει να κάνουν μια μίνι προετοιμασία και μετά θα παίξουν δύσκολα παιχνίδια».

Για το ότι θα πρέπει να προσαρμοστούν και στην αίσθηση της άδειας εξέδρας:
«Δυστυχώς αυτό είναι από τα πιο δύσκολα. Αυτό θα στοιχίσει στις ομάδες στον οικονομικό τομέα αλλά για τον απαιτούμενο χρόνο πρέπει να προσαρμοστούμε δεν υπάρχει άλλη λύση».

Last modified onΤρίτη, 19 Μάιος 2020 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep