Χριστοβασίλης: «Πρόωρη οποιαδήποτε εκτίμηση»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε στο "ΦΩΣ" για τη Super League 2.

«Ο καθένας μπορεί να κάνει διάφορες εκτιμήσεις όπως βλέπει τα πράγματα αυτός ή όπως τον συμφέρει. Αλλά στην παρούσα φάση υπάρχει αβεβαιότητα. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχθεί το πρόβλημα με τον κορονοϊό. Γι’ αυτό πρέπει να περιμένουμε. Εμείς θα έχουμε μια συνάντηση με την ΕΠΟ για να συζητήσουμε κάποια πράγματα».

Σε ερώτηση για το πόσο βαρύ τίμημα θα πληρώσει σε αυτήν την ιστορία το ποδόσφαιρο ανέφερε: «Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γλιτώσουν άνθρωποι. Βλέπετε τι γίνεται σε άλλες χώρες. Εμείς στην Ελλάδα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Τώρα για τις επιπτώσεις, τι να πω. Είναι μεγάλες, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην οικονομία, στις δουλειές μας. Όσοι είναι άνθρωποι της αγοράς και της οικονομίας, αντιλαμβάνονται τι λέω».

Όσο για το τι γίνεται στον ΠΑΣ σημείωσε: «Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και οι παίκτες, οι προπονητές, οι υπάλληλοι μένουν σπίτι και εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες προστασίας. Πριν από λίγες ημέρες μοιράσαμε ένα ποσό στους ποδοσφαιριστές, είμαστε κοντά τους και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά».

Last modified onΠέμπτη, 09 Απρίλιος 2020 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep