ΠΑΣάς και στη Δράμα!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Λέο στο 94' «δραπέτευσε» με το διπλό από τη Δράμα, 1-2 τη Δόξα

Η αναμέτρηση στη Δράμα για τη 19η αγωνιστική της Super League ανάμεσα σε Δόξα και ΠΑΣ Γιάννινα φαινόταν ότι δεν θα αναδείξει νικητή. Στο 94', ωστόσο, ο Λέο με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-2 για την ομάδα της Ηπείρου, που έμεινε μέχρι το 96'. Αυτή ήταν η όγδοη νίκη για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, που παραμένει αήττητη μακριά από τους Ζωσιμάδες.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες, προηγήθηκε στο 21' με κοντινό πλασέ του Κρίζμαν. Η Δόξα δεν το έβαλε κάτω και έφτασε στην ισοφάριση στο 63' με κεφαλιά του Κρητικού, έπειτα από πάσα του Χάμοντ. Έχοντας περάσει μάλιστα από τον ΠΑΣ ο Κρητικός, δεν θέλησε να το πανηγυρίσει.

Ενώ όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί χωρίς νικητή, ο Λέο που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά πάσα του Παντελάκη και με κοντινό πλασέ "εκτέλεσε" τον Μένκα για το 1-2.

ΣΚΟΡΕΡ: 63' Κρητικός - 21' Κρίζμαν, 94' Λέο

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Κόντος (59' Χάμοντ), Πινδώνης (82' Μαρκοπουλιώτης), Σαμπανίδης, Κρητικός (91' Αποστολίδης), Ρόβας

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Λιάσος (74' Κάστρο), Νικολιάς (73' Λέο), Παμλίδης, Ελευθεριάδης (63' Ξύδας), Κρίζμαν.

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)
Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής), Αναστασάκης (Χανίων)

Last modified onΠαρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep