Διπλό στα Χανιά και +7 ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την ουσία στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Οι Γιαννιώτες, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησαν 2-0 στα Χανιά και διατηρήθηκαν σε τροχιά Σούπερ Λιγκ, καθώς η διαφορά τους από την δεύτερη θέση διατηρήθηκε στους 7 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 19'. Ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Παντελάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Οι ελπίδες των γηπεδούχων για ένα θετικό αποτέλεσμα εξανεμίστηκαν στο 56ο λεπτό, όταν έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, ο Καρτάλης, με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Μπουκουβάλα στο 84ο λεπτό (δεν υπήρχε παράβαση), άγγιξαν το γκολ της τιμής στο 90', όταν έπειτα από σέντρα του Ρεθυθόπουλου, ο Γιούσης έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χουτεσιώτη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης):Πενταράκης, Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Σαάντο, Ρεβυθόπουλος, Κατσαρός (63' Λουκίνας), Οικονόμου, Παπουτσογιαννόπουλος (63' Λεϊρία), Μπάμπης, Γιούσης, Βουκελάτος (72' Ποζατζίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Λιάσος, Κρίζμαν (63' Ελευθεριάδης), Καρτάλης (80' Νικολιάς), Παμλίδης, Λέο (77' Ξύδας).

Last modified onΔευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep