Ξεσάλωσε ο ΠΑΣ, πεντάρα στον Απόλλωνα!

Φανταστική εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα, συνέτριψε με 5-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καταιγιστικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι Ηπειρώτες συνέτριψαν με 5-1 την Ελαφρά Ταξιαρχία και ξέφυγαν στο +7 από τη δεύτερη θέση. Αυτή ήταν η 12η επικράτηση του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα, που μετρά και τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Αντίθετα, ο Απόλλων Σμύρνης υπέστη την τέταρτη ήττα στη Super League 2, που μετρά και τρεις ισοπαλίες.

Οι Ηπειρώτες είχαν πέντε διαφορετικούς σκόρερ με τους Παντελάκη, Σκόνδρα, Παμλίδη, Κρίζμαν και Λέο να βρίσκουν δίχτυα, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης είχε μόνο μια απάντηση, με την εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν. Ο Τεννές θέλησε από νωρίς να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του έχοντας δεχτεί δύο γκολ, με την είσοδο του Ιωαννίδη αντί του Κύργια στο 34', αλλά ο ΠΑΣ ήταν σε φοβερή κατάσταση και κατόρθωσε μέχρι τέλους να βρει άλλες τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 10' Παντελάκης, 33' Σκόνδρας, 41' Παμλίδης, 62' Κρίζμαν, 81' Λέο - 52' πεν. Φατιόν

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Κάστρο (46' Λιάσος), Καρτάλης (75' Ελευθεριάδης), Παμλίδης, Κρίζμαν, Λέο (83' Νικολιάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Λαρέα, Κύργιας (34' Ιωαννίδης), Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Βιτλής, Μπλάζιτς (76' Γκίνο), Φατιόν, Κολ, Μαρκόβσκι (60' Βάρκας, Μπεντινέλι.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδική)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονία), Μαλανδρής (Χαλκιδική)

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2020 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep