Logo
Print this page

«Μουγγός δεν είμαι...»

Ο Αργύρης Γιαννίκης εξήγησε πώς ο ΠΑΣ έκανε το 1-0, 1-6, κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-6 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, ο προπονητής των Ηπειρωτών Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε:

«Στο α’ ημίχρονο ήμασταν πολύ αργοί στην κίνηση, στην πάσα, στο κοντρόλ κι έτσι μπορούσε να αναπτύσσει ωραία ο αντίπαλος την οργάνωσή του στο 4-5-1, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά τίποτα απ’ αυτά που θέλουμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ με το πρώτο σουτ του αντιπάλου κι αυτό ανέβασε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Στο β’ ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα και παίξαμε 4-2-4 και όταν η μπάλα ήταν πιο ψηλά το κάναμε 2-4-4. Ανεβάσαμε ταχύτητα στο παιχνίδι και στην κίνησή μας μέσα στο γήπεδο. Πετύχαμε 6 γκολ και ίσως θα μπορούσαμε κι άλλα. Κάναμε το παιχνίδι πιο δύσκολο απ’ ό,τι θα έπρεπε. Παίρνουμε τη νίκη και πάμε τώρα για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα».

Για την εικόνα του α’ ημιχρόνου και αν εντόπισε την αιτία:
«Δεν κάνει να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο, κανένα παιχνίδι δεν είναι σίγουρο, μέχρι να το σιγουρέψεις ο ίδιος. Δεν ξέρω γιατί ήμασταν έτσι. Χρειάστηκαν κάποια λόγια, κάποιες αλλαγές, να βελτιώσουμε την ομάδα, να υπενθυμίσουμε τι θέλαμε. Πιστεύω ότι στο β’ ημίχρονο που είχαμε κινητικότητα , κάθετες πάσες και γρήγορη σκέψη ήμασταν καλύτεροι. Έπρεπε να γίνει από την αρχή και ελπίζω να το μάθουμε αυτό για τη συνέχεια».

Για το τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες και βγήκε άλλη ομάδα να παίξει:
«Μουγγός δεν είμαι, εννοείται ότι μιλάω στους παίκτες και στο ημίχρονο και πάντα. Έπεσαν κάποια λόγια, κάναμε και αλλαγές και βάλαμε τον Νικολιά δεξί μπακ, τον Ελευθεριάδη στα εξτρέμ και γίναμε πιο επιθετικογενείς απ’ ό,τι ήμασταν, αλλάξαμε το σύστημα σε 4-2-4 και 2-4-4 και γι’ αυτό ήταν ένας διαφορετικός ΠΑΣ».

Για το ντεμπούτο Γώγου και την επιστροφή του Ελευθεριάδη: «Ο Γώγος ήρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία του, δουλεύαμε καιρό μαζί. Στο γκολ είχε κάποιο μερίδιο ευθύνης γιατί δεν πήγε γρήγορα στην μπάλα, αλλά πιστεύω ότι συνολικά για ντεμπούτο παίκτη από την Ακαδημία ήταν πάρα πολύ καλό.

Ο Ελευθεριάδης μετά από 4 μήνες τραυματισμού και 3 εβδομάδες προπόνησης μας έδειξε την ποιότητά του. Την κίνησή του, είναι επικίνδυνος στη μεγάλη περιοχή και είμαι και απ’ αυτόν πολύ ευχαριστημένος».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και αν ήταν η σκέψη εκεί ή δοκίμασε κάτι σήμερα για το ματς αυτό:
«Όχι στόχος μας σήμερα ήταν να κερδίσουμε κι αυτό το πετύχαμε. Αν ξεγράψουμε το α’ ημίχρονο, πιστεύω ότι ήταν καλό το παιχνίδι μας. Για το α’ ημίχρονο πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες. Το μόνο πράγμα που σκεφτόμασταν για τον Απόλλωνα ήταν ότι είχαμε τον Νώντα Παντελάκη τραυματισμένο και είπαμε να μη ρισκάρουμε κάτι σήμερα, γιατί έχει δρόμο το πρωτάθλημα».

Για το ποιο θα είναι το ιδεατό σχήμα όταν επιστρέψει και ο Σεργκελασβίλι:
«Έχω ζητήσει μεταγραφές, από τη στιγμή που έφυγαν κάποιοι παίκτες. Μην το ξεχνάμε αυτό. Θα παίζουν πάντα οι 11 καλύτεροι και πιο φορμαρισμένοι. Σίγουρα θα έχουμε κάποιες επιλογές παραπάνω στο μέλλον και κάποιους εκτός 18άδας σε κάποιες θέσεις, αλλά αυτό συμβαίνει σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό».

Last modified onΚυριακή, 09 Φεβρουάριος 2020 21:20
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr