Ξέσπασε στο δεύτερο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε να χάνει 1-0 στο ημίχρονο από τον Απόλλωνα Πόντου και τελικά επικράτησε 1-6.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες μετά τη γκέλα στην έδρα του κόντρα στα Χανιά. Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε 1-6 του Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο της Τρίγλιας. Εκεί έγινε το παιχνίδι, αφού στην ομάδα της Καλαμαριάς έχει γίνει έξωση. Ο προπονητής της Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που είχε ζητήσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, δεν καθόταν στον πάγκο, αλλά λίγο έξω από τα αποδυτήρια, όπου γύρω του ήταν αστυνομικοί. Η κατάσταση στον Απόλλωνα, άλλωστε, είναι εκρηκτική.

Αυτή για τον ΠΑΣ ήταν η 11η επικράτηση σε 16 παιχνίδια, παρότι κόντρα στους «κοκκινόμαυρους» βρέθηκε να χάνει 1-0. Στο δεύτερο μισό ξέσπασε, έβαλε έξι γκολ και επικράτησε 1-6. Τρία γκολ σημείωσε ο Κροάτης Κρίζμαν, δύο ο Λέο και ένα ο Ελευθεριάδης. Οι Ηπειρώτες παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στο +4 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 26' Τουρσίδης - 53', 55' Λέο, 59', 79', 89' Κρίζμαν, 65' Ελευθεριάδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μαλέσιος, Δαλιανόπουλος, Φράγκος (67' Αναστασιάδης), Τουρσίδης (80' Γιαννακόπουλος), Καλογέρης, Τσουμάνης, Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Τσιάτας (72' Νάστος), Χατζηκωνσταντίνου, Χατζηαθανασίου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Γώγος, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος (46' Ελευθεριάδης), Κάστρο, Σιόντης, Νικολιάς, Ξύδας (25' λ. τρ. Παμλίδης), Κρίζμαν, Λέο (72' Νάουμετς).

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Γιάντσης (Ημαθίας), Παπαδάκης (Ημαθίας)

Last modified onΚυριακή, 09 Φεβρουάριος 2020 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep