Logo
Print this page

ΠΑΣ Γιάννινα: Το αφεντικό της SL2

Με καλύτερη άμυνα και επίθεση, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι το αφεντικό της Super League 2.

Η μοναδική ομάδα της Super League 2 που δεν έχει γνωρίσει ήττα ύστερα από 12 παιχνίδια είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Με εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες, η ομάδα της Ηπείρου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, στο +7 από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης που έχει απολογισμό 7-2-3. Ο ΠΑΣ είναι δίκαια στην πρώτη θέση, το δείχνουν οι αριθμοί.

Με 22 γκολ ενεργητικό και μόλις τέσσερα παθητικό, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερα άμυνα του πρωταθλήματος. Το εντυπωσιακό είναι πως στα τελευταία εννέα παιχνίδια της Super League, η εστία της ομάδας δεν έχει δεχτεί γκολ. Το πρώτο βιολί είναι ο Γιώργος Παμλίδης, που έχει σημειώσει εννέα γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ακολουθεί με τέσσερα ο Νάουμετς και ο Κρίζμαν, ενώ τρία έχει Ζαν Μπατίστε Λέο.

Ο Γάλλος, παρεμπιπτόντως, ήταν αυτός που με φοβερό τέρμα έκρινε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, που έγινε την Κυριακή (12/1). Τώρα ο ΠΑΣ έχει ως μεγάλο στόχο να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό και να περάσει στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (15/1, 17.15) και σύμμαχος είναι το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Last modified onΔευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 12:22
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr