Logo
Print this page

«Δεν χρειάζομαι μεταγραφές»

Η συνέντευξη Τύπου του Αργύρη Γιαννίκη μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί της Παναχαϊκής.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, δήλωσε μετά το 1-0 επί της Παναχαϊκής:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σημερινή τους νίκη. Σήμερα για μας μετρούσε μόνο η νίκη. Ήταν ένα ματς πολύ δύσκολο στη διαχείριση, γιατί έχουμε 5 ματς σε 15 μέρες και έπρεπε να ενσωματώσουμε και παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμό. Πιστεύω ότι στο α’ ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, παρότι δεν είχαμε τον ρυθμό, λόγω των πολλών διακοπών και ήμασταν και λίγο αργοί στην ανάπτυξη. Πετύχαμε το γκολ όμως. Στο β’ ημίχρονο απειληθήκαμε δύο φορές, αλλά έσωσε γρήγορα ο Χουτεσιώτης. Θα μπορούσαμε κι εμείς να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ στη μετάβαση, αλλά δεν το κάναμε κι έτσι έπρεπε ως το τέλος να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πειράζει, μένει η νίκη και κοιτάμε την Τετάρτη τον Παναθηναϊκό».

Για το αν έχει βάλει κάποιο βαθμολογικό όριο που πρέπει να βρίσκεται η ομάδα στο τέλος της κανονικής περιόδου:
«Όχι, ο στόχος παραμένει ο ίδιος, κοιτάμε σοβαρά κάθε αντίπαλο και κάθε ματς ξεχωριστά. Είχα πει ότι έχουμε την αυτοπεποίθηση να μπορούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι κι αυτό θέλουμε. Παράλληλα πρέπει να ενσωματώσουμε και παίκτες που έρχονται από τραυματισμούς κι αυτό απαιτεί κάποιο χρονικό διάστημα. Αλλά αυτό που είναι σημαντικό για μας είναι να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι, να υπολογίζουμε κάθε παιχνίδι και να συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση, την οποία έχουμε».

Για το αν επηρεάστηκε ο ρυθμός του ΠΑΣ από το γεγονός ότι οι παίκτες της Παναχαϊκής έπεφταν συνεχώς ή ήταν θέμα πολλών αλλαγών και συνεχόμενων παιχνιδιών: «Όλα αυτά μαζί είναι. Σίγουρα υπήρχαν συνεχή σφυρίγματα και αν υπάρχουν συνεχή σφυρίγματα ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού είναι πιο μικρός και δυσκολεύεται η ομάδα που θέλει να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο στο να βρει τον ρυθμό της. Από την άλλη όταν κάνεις αλλαγές σε μια ενδεκάδα θα χρειαστεί χρόνος να υπάρξει μία συνοχή. Κι αυτό είναι σημαντικό, αλλά αναγκαίο. Όσον αφορά τις συμμετοχές, οι παίκτες μπορούν να βγάλουν άνετα 5 παιχνίδια σε 15 μέρες, βγαίνει αυτό, αλλά το μυικό σύστημα θέλει και την ανάπαυσή του. Το διαχειριζόμαστε ανάλογα. Το περιμέναμε πάντως σήμερα αυτό, αλλά πιστεύουμε στο ρόστερ μας στην ομάδα μας και σε κάθε παίκτη».

Για το αν ήταν δύσκολη η διαχείριση του ενθουσιασμού από τη νίκη με τον ΠΑΟ:
«Εφόσον έχουμε τον στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κοιτάζουμε αυτόν τον στόχο και να μην τον αφήνουμε από τα μάτια μας. Τα ματς με τον ΠΑΟ είναι bonus games που είναι καλοδεχούμενα, αλλά πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Σήμερα ήμασταν σοβαροί, δεν απειληθήκαμε, απλά ήταν ένα δύσκολο ματς, επειδή δεν υπήρχε ο ρυθμός με τα πολλά σφυρίγματα, αλλά η ομάδα κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά, πάλι δεν δεχτήκαμε γκολ που είναι πολύ σημαντικό και σπάσαμε κάποιο ρεκόρ (8 σερί νίκες για πρώτη φορά στην ιστορία του έκανε ο ΠΑΣ) που ήταν ένα επιπλέον κίνητρο».

Για τον Κάστρο και αν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει:
«Σήμερα έλειπε λόγω καρτών και τον είχαμε δηλώσει. Εγώ δεν γνωρίζω να υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για κανέναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχω πει ότι δεν χρειάζομαι μεταγραφές. Αν η ομάδα αποφασίσει ότι πρέπει να πουλήσει κάποιον παίκτη για να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της, μετά αλλάζουν τα πράγματα. Θα χρειαστεί κάποιος παίκτης. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για οποιονδήποτε παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα».

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2020 22:33
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr