Logo
Print this page

Ο ΠΑΣ το... βιολί του

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 την Παναχαϊκή με φοβερό γκολ του Λέο στο 42'.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα όχι μόνο διατήρησε το αήττητο φέτος, αλλά συνέχισε με νίκες. Θύμα των Ηπειρωτών αυτή τη φορά η Παναχαϊκή στους Ζωσιμάδες. Το γκολ στον αγώνα για τη 12η αγωνιστική της Super League 2 σημείωσε ο Λέο. Και τι γκολ! Πήρε μέτρα, μπήκε στην περιοχή και με φοβερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στομ Καπούταγλη.

Αυτή για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η έκτη διαδοχική νίκη και ένατη συνολικά (μετρά και τρεις ισοπαλίες). Η 8η σερί νίκη του ΠΑΣ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών για την ομάδα. Το προηγούμενο ήταν 7 σερί νίκες στη Β' Εθνική, το φθινόπωρο του 1973. Αυτό ήταν το όγδοο σερί ματς στο πρωτάθλημα κατά το οποίο η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη δεν δέχτηκε γκολ.

Αυτό το τρίποντο για τον ΠΑΣ ήρθε βέβαια με δυσκολία και δόση άγχους, αφού η Παναχαϊκή προσπάθησε να φτάσει στο γκολ και το κυνήγησε με αξιώσεις. Η ουσία είναι πως οι Ηπειρώτες έφτασαν στο τρίποντο και απέδειξαν ότι είναι το πρώτο φαβορί για άνοδο στη Super League 1.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 42' Λέο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Λιάσος (72' Παμλίδης), Νάουμετς, Κρίζμαν (82' Αποστολόπουλος), Λεό, Νικολιάς (56' Καρτάλης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μακρίδης Απόστολος): Καπούταγλης, Πολίμος (58' Πατάπης), Σταματόπουλος, Ρουγκάλας, Μαυριάς (47' Μυτίδης), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης, Παπατόλιος (58' Μουστακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

Διαιτητής: Άγγελος Μπακογιάννης (Αθηνών)
Βοηθοί: Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2020 17:26
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr