Προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΣ!

Μεγάλη νίκη, που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, κερδίζοντας 1-0 τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες.

Τις δύο ομάδες μπορεί να τις χωρίζει μια κατηγορία, αλλά αυτό δεν φάνηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπου οι γηπεδούχοι στάθηκαν ισάξια απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο και μάλιστα τον κέρδισαν 1-0.

Σκόρερ της μεγάλης νίκης του "Άγιαξ" ήταν ο Παμλίδης, στο 28ο λεπτό. Ο Κάστρο σούταρε εκτός περιοχής η μπάλα κόντραρε, πέρασε από τον Πούγγουρα και ο Παμλίδης έκανε την προβολή για να νικήσει τον Διούδη και να ανοίξει το σκορ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ήταν το 4ο ματς Κυπέλλου, στο οποίο σκοράρει ο φορμαρισμένος επιθετικός του ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστικός στην επανάληψη, αλλά του έλειψε η μεγάλη φάση, από την οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ της ισοφάρισης. Κάποια μακρινά σουτ, με πιο δραστήριο τον Ζαχίντ, ενώ σε καλή βραδιά βρέθηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων,  Γιαννίκογλου.

Στο τέλος κι ενώ ο Παναθηναϊκός είχε βγει μπροστά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε με το 2-0 σε δύο περιπτώσεις και πάλι με τον Παμλίδη (87' και 94').

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν και τους φιλοξενούμενους να βυθίζονται στον προβληματισμό. Η ρεβάνς, πάντως, έχει προγραμματιστεί σε τρεις εβδομάδες!

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Παντελάκης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Ξύδας (85' Λιάσος), Καρτάλης (74' Νάουμετς), Παμλίδης, Κριζμάν (68' Λεό).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης (29' λ.τ. Κουρμπέλης), Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (74' Μπουζούκης), Ζαχίντ, Μπεκ (46' Περέα), Καμπετσής.

Last modified onΤετάρτη, 08 Ιανουάριος 2020 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep