Τρένο που δεν σταματά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα τον Απόλλωνα Λάρισας με το ευρύ 0-3.

Την 8η νίκη του σε έντεκα παιχνίδια και πέμπτη διαδοχική κατέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε 0-3 του Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Ηπείρου ήταν καλύτερη και δεν άφησε πολλά περιθώρια στη θεσσαλική ομάδα, η οποία υπέστη δεύτερη σερί ήττα μετά από εκείνη με τον Πλατανιά. Ήταν μάλιστα η πρώτη εντός μετά από σχεδόν δέκα μήνες (είχε χάσει από τον Καραϊσκάκη στο περσινό πρωτάθλημα). Το σημαντικό για τον ΠΑΣ ήταν ότι έχασε 0-1 από τον Λεβαδειακό ο Απόλλων Σμύρνης και πλέον βρίσκεται στο +7 από τη δεύτερη θέση.

Ο Φάμπρι Κάστρο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 31' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φάμπρι Κάστρο. Έξι λεπτά μετά, ο Λώλης πέρασε τη μπάλα στον Κρίζμαν, ο οποίος απέφυγε τον Καρρίκι και με σουτ μέσα από την περιοχή, έγραψε το 0-2. Ο Απόλλων Λάρισας αντέδρασε από το 70' μέχρι το 80', έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες, αλλά τελικά και την τελευταία λέξη είπε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Παμλίδης στο 81' πέρασε τη μπάλα στην περιοχή, ο Καρτάλης την άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια και ο Λέο με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γκέκα.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 31' Κάστρο, 37' Κρίζμαν, 81' Λέο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Γκουστάβο Σάντος (60' Τασιούλης), Σουλιώτης (85' Μπρέμπος), Σκούπρα, Χατζής, Μπαστακός, Λίταινας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος, Ναζίμ (85' Νύκταρης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας (84' Ζιούλης), Αποστολόπουλος, Κάστρο, Σιόντης, Ξύδας (71' Καρτάλης), Λώλης (55' Λέο), Παμλίδης, Κρίζμαν.

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2020 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep