«Καλό είναι να βάζεις γρήγορα γκολ»

Το σχόλιο του Αργύρη Γιαννίκη για την επικράτηση του ΠΑΣ επί της Κέρκυρας.

Μετά το 0-4 του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Κέρκυρας, ο προπονητής της ομάδας της Ηπείρου, Αργύρης Γιαννίκης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη σήμερα. Πιστεύω μπήκαμε σοβαρά στο παιχνίδι από την αρχή και πετύχαμε 3 γρήγορα γκολ. Μετά έμεινα ευχαριστημένος μόνο κατά διαστήματα. Κάπως έπεσε και ο ρυθμός. Κρατάμε πάλι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ (έκτο ματς με μηδέν παθητικό για τον ΠΑΣ), καθώς επίσης και τους 3 βαθμούς που τους χρειαζόμασταν».

Για το αν περίμενε μία τόσο εύκολη νίκη:
«Το πόσο εύκολα περνάμε από κάθε παιχνίδι το ορίζουμε εμείς με την απόδοσή μας. Πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι, αλλά τα 3 γκολ ίσως να μην επηρέασαν πολύ θετικά την ομάδα. Μετά το 3-0 δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι, αλλά εντάξει, καλό είναι να βάζεις γρήγορα γκολ».

Για το αν η ομάδα κάνει να να μοιάζουν τα ματς εύκολα:
«Αναλύσαμε τα ματς της Κέρκυρας και είχαμε δει τις δυσκολίες που είχαν άλλες ομάδες. Απλά παίρνουμε τον αντίπαλο σοβαρά, δεν υποτιμάμε κανέναν, δεν έχουμε κιόλας τα περιθώρια να υποτιμήσουμε κάποιον κι έτσι μπήκαμε στο παιχνίδι. Η ομάδα πρέπει να καταλάβει ότι το παιχνίδι έχει διάρκεια και δεν μιλάω για σκορ και γκολ, αλλά για το ότι δυσκολέψαμε λίγο το ματς μετά το 0-3 μόνοι μας. Δουλειά, ανάλυση, προετοιμασία και σοβαρότητα είναι ίσως το μυστικό».

Για τον Νάουμετς:
«Ο Νάουμετς είναι ένα παιδί 20 ετών που δεν έπαιζε πολύ πέρυσι, ψάχνει τον ρυθμό του, του δίνουμε παιχνίδια και τον πιστεύουμε πάρα πολύ. Ξέρουμε τις ικανότητές του και τις βλέπουμε στο παιχνίδι. Είναι μικρός ακόμα, χρειάζεται χρόνο, θα υπάρχουν διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Δεν είναι μόνο τα 3 γκολ. Εμένα προσωπικά μου άρεσε και στο προηγούμενο παιχνίδι ο Νάουμετς, αλλά και η απόδοση όλης της ομάδας. Για να πετύχει ένας παίκτης 3 γκολ σημαίνει ότι όλη η ομάδα δημιούργησε χώρους και είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς».

Για τον λόγο που έμειναν εκτός αποστολής Παμλίδης και Γιαννίκογλου:
«Είναι εσωτερικό θέμα. Υπήρχε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. Υπάρχουν κανόνες για όλη την ομάδα. Δεν ήταν κάτι τραγικό, αλλά κοιτάμε να λειτουργεί η ομάδα βάσει κανόνων, που δεν τους ακολούθησαν οι δύο αυτοί παίκτες. Για έμενα έληξε αυτή η δουλειά και προχωράμε».

Last modified onΣάββατο, 14 Δεκέμβριος 2019 12:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep