ΠΑΣάς στην κορυφή!

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, σε διάστημα 13 λεπτών, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε τις απαντήσεις απέναντι στην άμυνα του Πλατανιά και πήρε την πολυπόθητη νίκη (2-0), που του χάρισε μια θέση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, κυρίως με τον Κρίζμαν. Από την άλλη, ο Πλατανιάς απειλούσε μόνο από στημένες φάσεις, όντας ακίνδυνος σε κανονική ροή αγώνα.

Το πρώτο γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε στο 64ο λεπτό. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ, ο Ποζατζίδης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή κιεφαλιά του Παντελάκη, αλλά σε δεύτερο χρόνο ο Κάστρο έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΣ ήταν αυτός που απειλούσε για το 2-0, παρά ο Πλατανιάς για το 1-1. Και το κατάφερε στο 76ο λεπτό και πάλι από στημένη φάση. Έπειτα από κόρνερ, ο Μπιανκόνι πήρε την κεφαλιά, ο Γκοτ απομάκρυνε με γροθιές, η μπάλα κατέληξε στον Παμλίδη, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πλέον στην κορυφή, με της Super League 2, ενώ εκκρεμεί η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με την Κέρκυρα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (52’ Πίτου Γκαρσία), Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Κρίζμαν, Λέο (85’ Λώλης), Νάουμετς, Ξύδας (71’ Παμλίδης)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Κέντες, Νιαυραδάκης, Ρουσσάκης (61’ λ.τρ. Σαάντο), Λεωνιδόπουλος (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπιανκόνι, Περντόμο, Παπαδόπουλος (58’ Καραγκούνης)

Last modified onΚυριακή, 01 Δεκέμβριος 2019 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep