«Δεν μπήκαμε συντηρητικά»

Η συνέντευξη Τύπου του Αργύρη Γιαννίκη μετά το 2-2 του ΠΑΣ με τον Εργοτέλη.

Ο Αργύρης Γιαννίκης ρωτήθηκε αν ο σχηματισμός του ΠΑΣ στον ισόπαλο (2-2) αγώνα με τον Εργοτέλη ήταν συντηρητικός. Και απάντησε: «Δεν είναι θέμα ότι μπήκαμε συντηρητικά στο παιχνίδι, ο τρόπος παιχνιδιού είναι ίδιος, ασχέτως με τι σύστημα παίζουμε. Σίγουρα δεν ήμασταν στο πρώτο 25λεπτο αυτοί που θέλω, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τον σχηματισμό. Είναι εσωτερικά θέματα που θα τα συζητήσουμε και θα τα αναλύσουμε».

Αρχικά σχολίασε: «Πιστεύω ότι δεχτήκαμε ένα γκολ που ανέβασε τον βαθμό δυσκολίας για μας, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ γρήγορη ομάδα στο επιθετικό τρανζίσιον. Είχαμε τελειώματα με σουτ από τα 20 μέτρα και πολλά κόρνερ και στο β’ ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό και παίξαμε μ’ ένα πιο επιθετικό 4-4-2. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεχτήκαμε ξανά ένα γρήγορο γκολ, αλλά με το πάθος και τις ευκαιρίες που κάναμε ισοφαρίσαμε και πάλι και μπορούσαμε να πετύχουμε και 3ο και 4ο γκολ, αλλά ίσως μας έλειπε το καθαρό μυαλό. Θα το αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι, θα κοιτάξουμε τα θετικά και τα αρνητικά και θα πάμε στην Κρήτη για τη νίκη κόντρα στα Χανιά».

Για το γεγονός ότι η ομάδα παίζει ένα ακόμα δύσκολο ματς την ερχόμενη Παρασκευή:
«Θα κοιτάξουμε να κάνουμε καλή αποκατάσταση, ελπίζουμε να γυρίσουν και 1-2 ακόμα παίκτες που ήταν τραυματίες. Θα κάνουμε ένα μακρύ ταξίδι μέσα σε λίγες μέρες θα έχουμε δύο ματς, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έπαιζε στην Κρήτη και θα είναι πιο ξεκούραστος. Θα τα βάλουμε κάτω να δούμε ποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση από τους παίκτες και θα κοιτάξουμε να πάμε για τη νίκη».

Για το πώς ήταν ο αγωνιστικός χώρος μετά από τόση βροχή:
«Για τη βροχή που έπεσε αυτό το διήμερο ήταν εξαιρετικό. Κάποια σημεία ίσως είχαν κάποια μικρά προβλήματα, αλλά ήταν πολύ καλό».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep