Επίσημο του Ντάσιου

Ο Γιώργος Ντάσιος ανακοινώθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Δημήτρης Νιαρχάκος από τον Άρη.

Το πόστο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα ανέλαβε επίσημα από την Τρίτη (24/09) ο Γιώργος Ντάσιος. Όσο για τον προκάτοχό του, Δημήτρη Νιαρχάκο; Αποδείχτηκε ότι αποχώρησε για να πιάσει δουλειά στον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να τον ανακοινώνουν το πρωί της Τρίτης (24/09).

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Ντάσιο. Ο Ντάσιος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 4 χρόνια σε διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά, αυτόν του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος Διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκου, για προσωπικούς λόγους.

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Παράλληλα η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα θέλει να ευχηθεί στον κ.Νιαρχάκο κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, πάντα με υγεία και πάντα έχοντας τις αναμνήσεις των ιστορικών στιγμών που ζήσαμε μαζί τα τελευταία 9.5 χρόνια».

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Νιαρχάκο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας. Τον κ. Νιαρχάκο παρουσίασε στους παίκτες στη σημερινή προπόνηση ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελος Χαριστέας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλωσορίζει τον Δημήτρη Νιαρχάκο στην οικογένειά μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep