Logo
Print this page

Γιαννίκης: «Θέλουμε διάρκεια»

Πηγή φωτ.: super-fm.gr Πηγή φωτ.: super-fm.gr

Την έναρξη του πρωταθλήματος περιμένει ο Αργύρης Γιαννίκης στον ΠΑΣ Γιάννινα για να τελειώσει η... τεράστια προετοιμασία.

Έτοιμος για το πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης. Μετά τη νίκη (4-1) απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου ανέφερε:

«Καιρός είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα για να ξέρουμε πραγματικά πού βρισκόμαστε αγωνιστικά και να τελειώσει και η προετοιμασία που είναι τεράστια».

Για τα παραγωγικά διαστήματα της ομάδας και αν βαίνει προς λύση το επιθετικό πρόβλημα:

«Πιστεύω ότι στο πρώτο δεκάλεπτο των δύο ημιχρόνων πήγαμε καλά, κάναμε και αρκετές φάσεις που δεν τις αξιοποιήσαμε. Και στα δύο ημίχρονα, όμως είχαμε ένα 20λεπτο που δεν τηρήσαμε τη στάση απέναντι στο αρχικό πλάνο που ήθελα και φάνηκε γιατί δεχτήκαμε δύο πέναλτι. Κάναμε φάσεις και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ, αλλά ήθελα πιο πολύ σοβαρότητα απέναντι στο αρχικό πλάνο για να μην απειληθούμε».

Αν θεωρεί ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα:

«Πιστεύω ναι. Είχαμε 6 νίκες σε 8 φιλικά παιχνίδια, δημιουργούμε φάσεις, εξελισσόμαστε και είχαμε και στα δύο ημίχρονα περιόδους που ήμασταν καλοί. Καιρός είναι να αρχίσουν και τα επίσημα παιχνίδια για να έχουμε την ένταση και τη σταθερότητα που χρειάζεται».

Για τις τελευταίες «πινελιές» που θα ήθελε να βάλει:

«Στη διάρκεια της απόδοσης».

Αν είδε το φιλικό Παναχαϊκής - Απόλλωνα:

«Είδαμε τις δύο ομάδες και πώς παίζουν. Ίσως να τους δούμε και στο κύπελλο για να είμαστε προετοιμασμένοι».

Αν επηρέασε η παραίτηση Νιαρχάκου:

«Είναι θέμα που αφορά τον κ. Νιαρχάκο και τον πρόεδρο. Εμείς οφείλουμε να κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι, γι’ αυτό είμαστε εδώ και τα άλλα είναι θέματα της διοίκησης με τον κ. Νιαρχάκο».

Πηγή: super-fm.gr

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr