«Όχι» σε ΠΑΣ για Παπαϊωάννου

Η ΠΕΕΟΔ απέρριψε αίτημα αναβολής του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Γιώργο Παπαϊωάννου. Το υπολοιπόμενο ποσό της προσφυγής του.

Τη δεύτερη αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής του Γιώργου Παπαϊωάννου επεδίωξε να εξασφαλίσει τη Δευτέρα (09/09) ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, αυτή απορρίφθηκε από την ΠΕΕΟΔ και απλά δόθηκε μία μεγαλύτερη προθεσμία για υπομνήματα έως την Παρασκευή (13/09). Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που παρακολούθησε τη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Η νομικός του ΠΑΣ Χρυσούλα Σεβαστοπούλου ζήτησε μία δεύτερη αναβολή, γιατί: «Οφείλουμε το μεγαλύτερο μέρος από τα δεδουλευμένα. Ζητάμε χρόνο να το τακτοποιήσουμε. Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στα τηλεοπτικά, έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Προτείναμε να δώσουμε μια επιταγή και να πληρωθεί στο τέλος του μήνα, αλλά δεν το δέχτηκαν. Εξάλλου δεν θα το αποφύγουμε εν όψει αδειοδότησης».

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής αρνήθηκε και είπε:

«Η ΠΑΕ πήρε μία αναβολή ενός μήνα και τώρα έρχεται και μας αιφνιδιάζει. Αν η ομάδα κινδυνεύει να υποβιβαστεί επειδή θα βγάλετε μια απόφαση σε 20 ημέρες και θα πρέπει να πληρωθεί μετά από δύο μήνες, τότε δώστε αναβολή, αλλιώς την αρνούμαστε. Δέκα μήνες είναι όλο το πρωτάθλημα».

Το αίτημα απορρίφθηκε, η Σεβαστοπούλου κατέθεσε ένσταση μερικής εξόφλησης, διαφωνόντας ως προς τον υπολογισμό του ποσού και ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή έκανε γνωστό ότι παραιτείται από τα 3.800 ευρώ. Το ποσό που διεκδικεί ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» είναι 4.380 ευρώ που αντιστοιχεί σε μισθούς από τον Ιανουάριο του 2019.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep