«Καθαρή» νίκη ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό σε φιλική αναμέτρηση και άφησε υποσχέσεις.

Η ήττα (1-0) από την ΑΕΛ ήρθε με εκτέλεση κόρνερ και αδικούσε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο δεύτερο τεστ προετοιμασίας απέναντι σε έναν ακόμα αντίπαλο από τη Super League ο Άγιαξ της Ηπείρου πήρε αυτό που άξιζε. Το απόγευμα της Κυριακής (11/08) νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό και άφησε υποσχέσεις εν όψει της συνέχειας.

Οι «κυανόλευκοι» έπιασαν πολύ καλή απόδοση, έβγαλαν συνδυασμούς και άνοιξαν το σκορ στο 45' με τον Κριζμάν. Στο 56' ο Ελευθεριάδης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει ο Πήλιος και στο 81' ο Παμλίδης διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Ακόμα και στο δεύτερο 45λεπτο, οπότε η ομάδα του Αγρινίου προσπάθησε να δείξει καλύτερο πρόσωπο, δεν απείλησε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης Οικονομόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Ράντοβατς, Νάουμετς, Νικολιάς, Ξύδας, Κριζμάν. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Πήλιος, Ζώγκος, Γώγος, Λιάσος, Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Λώλης (Παπαδόπουλος, Γροσδάνης (70' Πίτου Γκαρσία), Παμλίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Γιαννακόπουλος (77’ Θεοδωρόπουλος), Γιοβάνοβιτς (77’ Κωνσταντόπουλος), Μαλής (65’ Μπακαδήμας), Σανιά (65’ Λιάβας), Μπάλμπι (77’ Μπελεβώνης), Λουσέρο (75’ Τσιγγάρας), Φυτόπουλος (70’ Ταχάρ), Ντάλσιο (46’ Μιμίτο), Ντίας (46’ Ντουάρτε), Ρομάν (83’ Σκόνδρας), Καββαδίας (46’ Μπαΐροβιτς).

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep