Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήρθε ο Φέγκρους

Στην πόλη των Ιωαννίνων είναι από σήμερα (06/07) το νέο απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα Καρίμ Φέγκρους.

 

Ο Μαροκινός τερματοφύλακας έφτασε στην ηπειρωτική πόλη λίγα λεπτά μετά τις 19.00 και στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε έτοιμος για μια άκρως πετυχημένη καριέρα με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά ο Φγκρούς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα, που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και που θα παίξω για μια ομάδα Α' Εθνικής. Θέλω να ζήσω μια ωραία περιπέτεια με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη κατηγορία.

Έχω δει στο internet πόσο θερμοί είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα και υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο για να τους ανταμείψω.

Γνωρίζω την Ελλάδα από το Euro 2004, γνωρίζω την πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού κι έχω πολλούς φίλους που μου έχουν μιλήσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους συμβουλεύτηκα σχετικά με τις ελληνικές ομάδες. Ο Ζαϊρί του Ολυμπιακού είναι φίλος μου, και με ενθάρρυνε να έρθω εδώ.

Στο Μαρόκο ήμουν πρωταθλητής, έχω κερδίσει τα πάντα, έχω αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα κι έρχομαι να κάνω το ίδιο κι εδώ.

Δεν ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση να έρθω στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι η ομάδα μας ανέβηκε στην Α' Εθνική αποτέλεσε τη μεγαλύτερη πρόκληση για μένα».

Ο Φεγκρούς θα πλαισιωθεί άμεσα από τον Χαράλαμπο Ταμπάση, ο οποίος ήδη προπονείται με τους «κυανόλευκους»

Last modified onΚυριακή, 10 Ιούλιος 2011 00:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep