Logo
Print this page

«Όσο πιο κοντά στη δυάδα»

Οι Χρήστος Τσιακίρης, Κυριάκος Μαζουλουξής, Γιώργος Μανουσάκης μίλησαν για το εκτός έδρας παιχνίδι του Εργοτέλη με την Παναχαϊκή.

Την απόστάση από τις δύο πρώτες θέσεις θέλει να μειώσει ο Εργοτέλης και να ξεκινήσει σερί νικών στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Όπως είπε το μέλος του τεχνικού τιμ, Χρήστος Τσιακίρης:

«Η Παναχαϊκή είναι ιστορική και δυνατή ομάδα, δύναμη στην κατηγορία πολλά χρόνια. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρο σερί. Η ομάδα μας θα πάει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ευελπιστώ να μπορέσουμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους, αρχής γενομένης από την είσοδο στην εξάδα».

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής δήλωσε:

«Πολύ σημαντική αναμέτρηση. Έχουμε εξασφαλίσει την είσοδό μας στα πλέι οφ που ήταν πρωταρχικός στόχος. Στόχος μας πλέον είναι να διατηρηθούμε όσο πιο κοντά στις δύο πρώτες θέσεις που εξασφαλίζουν άνοδο και μπαράζ. Έχουμε πίστη στην ομάδα και στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή που φαίνεται να είναι σε φόρμα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε και τον στόχο μας.

Αυτό με τον ΟΦΙ ήταν ένα καλό παιχνίδι όπως τα τελευταία μας. Συνδυάσαμε καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα. Το ευνοϊκότερο σενάριο θα ήταν οι έξι βαθμοί. Θα ήταν πολύ καλό για εμάς, ώστε να είμαστε κοντά στις δύο πρώτες θέσεις και στα πέντε ματς που θα απομένουν να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

Ο Γιώργος Μανουσάκης είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για την εξάδα και για να φτάσουμε κοντά στη δεύτερη θέση. Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες. Η Παναχαϊκή πιστεύω έχει αδικηθεί με τη βαθμολογία της και βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές να δείχνει καλύτερο πρόσωπο. Έχουν γυρίσει και κάποιοι τραυματίες που ήταν πολύ σημαντικοί για την ομάδα τους και πιστεύω θα γίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη φετινή μου παρουσία, αλλά σημασία έχει η ομάδα να είναι καλά, ψηλά στη βαθμολογία και να κυνηγήσουμε το όνειρο της ανόδου όσο πιο κοντά μπορούμε να φτάσουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Απρίλιος 2021 12:19
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr