Logo
Print this page

Ταουσιάνης: «Αυτό πληρώνουμε...»

Τι δήλωσαν Γιάννης Ταουσιάνης, Νίκος Πέιος, Κυριάκος Μαζουλουξής εν όψει του αγώνα του Εργοτέλη με τον Διαγόρα.

Ο Εργοτέλης δοκιμάζεται την Τετάρτη (07/04, 15.30 ΕΡΤ3) απέναντι στον Διαγόρα (θυμηθείτε ΕΔΩ την αποστολή) και ο προπονητής του Γιάννης Ταουσιάνης ανέφερε στο κανάλι του Εργοτέλη στο Youtube:

«Το ζητούμενο για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ναι μεν να έχουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που ζητάμε και αυτό που εκφράζει τον Εργοτέλη, αλλά ταυτόχρονα να είμαστε συγκεντρωμένοι στις στιγμές. Αυτό είναι που «πληρώνουμε» στα τελευταία παιχνίδια και αυτό θέλουμε να μην επαναληφθεί. Τα παιχνίδια κρίνονται σε στιγμές».

Ο Νίκος Πέιος είπε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κι εμείς είμαστε σε ένα δύσκολο σημείο, σε μια δύσκολη κατάσταση με αρνητικά αποτελέσματα. Είναι κάτι που δεν περιμέναμε, γιατί ως το ματς με τη Δράμα ήμασταν πάρα πολύ καλά, είχαμε πάρα πολύ καλή ψυχολογία. Ήρθαν οι ήττες που μας έχουν φέρει σε δύσκολο σημείο. Πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποτελέσματα για να αντιδράσουμε».

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής δήλωσε:

«Όπως κι εμείς, είναι σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Γι' αυτό εμείς θα δώσουμε τα πάντα να πάρουμε τη νίκη εκεί και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Last modified onΤρίτη, 06 Απρίλιος 2021 12:35
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr