«Αυτοκαταστροφικότητα»

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης, έκανε λόγο για αυτοκαταστροφικότητα μετά την εντός έδρας ήττα (3-2) από τα Τρίκαλα.

Ο Εργοτέλης υπέστη πέμπτη διαδοχική ήττα στη Super League 2 μετά το 2-3 από τον ΑΟΤ. Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Γιάννης Ταουσιάνης, δήλωσε:

«Δεν βρίσκω εύκολα λόγια μετά από αυτή την ήττα. Δεν θα σταθώ στην φάση του πέναλτι, θέλω να την ξανά δω, αν και ακούω οτι δεν είναι. Θα σταθώ στην αυτοκαταστροφικότητά μας, σε ένα ματς χωρίς να έχουμε φάσεις εις βάρος μας, δεχθήκαμε τρία γκολ και χάσαμε! Ελέγχαμε το ματς δεν απειληθήκαμε, αλλά υποστήκαμε την 5η σερί ήττα. Οι συνεχόμενες ήττες μας σαφώς και μας επηρεάζουν».

Λίγο αργότερα είπε στην κάμερα του καναλιού του Εργοτέλη στο Youtube:

«Εμείς οι προπονητές και εγώ προσωπικά, πάντα με αίσθημα ευθύνης κοιτάζουμε σε ένα παιχνίδι τι κάναμε καλά και τι δεν κάναμε. Τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Εμείς πληρώσαμε μια αδράνεια σε δυο στιγμές του παιχνιδιού.

Η προσπάθεια έγινε από τη δική μας την ομάδα, αλλά το ίδιο αίσθημα ευθύνης πρέπει να έχουν όλοι όσοι είναι μέλη ενός αγώνα και αναφέρομαι φυσικά στην τελευταία διαιτητική απόφαση, που θεωρώ ότι δεν υπάρχει πέναλτι και αυτό διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Εμένα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, είναι το πώς θα βελτιώσουμε την ομάδα μας, για να μην έχουμε άλλα αρνητικά αποτελέσματα.

Εχουμε 5 σερί αρνητικά αποτελέσματα. Πρέπει γρήγορα να βγάλουμε απο πάνω μας οτιδήποτε αρνητικό, γιατί το πληρώνουμε και σε παιχνίδια που η ομάδα δεν απειλείται. Στις λιγοστές επισκέψεις που έχει ο αντίπαλος, το πληρώνουμε με γκολ. Απαιτείται ηρεμία και αποβολή της αρνητικότητας. Αυτό μας οδηγεί σε αυτοκαταστροφικές στιγμές.

Ήταν ένα παιχνίδι που μπορεί να μην δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε τον έλεγχο, απέναντι σε μια πολυπρόσωπη άμυνα. Πετύχαμε πρώτοι γκολ, αλλά δεχθήκαμε πολύ εύκολα. Εκεί νομίζω κρίθηκε το παιχνίδι. Στην ισοφάριση στο 2-2 πιστέψαμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι, αλλά ήρθε η τελευταία φάση».

Last modified onΣάββατο, 03 Απρίλιος 2021 23:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep