Logo
Print this page

«Μπορούμε την άνοδο»

Ο Στέλιος Ποζατζίδης τόνισε ότι ο Εργοτέλης έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο και στάθηκε στο μυστικό της πορείας. 

Στον Athletic Radio μίλησε ο Στέλιος Ποζατζίδης. Ο 26χρονος αριστερός μπακ τόνισε ότι ότι ο Εργοτέλης πατά σε στέρεες βάσεις και μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο.

Για το νικηφόρο σερί του Εργοτέλη: «Κανένας στην ομάδα δεν αγχώθηκε και δεν φοβήθηκε μετά τις πρώτες ήττες γιατί γνωρίζαμε τις δυνατότητες της. Ήμασταν καλύτεροι και από τον Ιωνικό και από τον Λεβαδειακό, βγάλαμε χαρακτήρα, καταφέραμε να κερδίσουμε στα Χανιά και από εκεί και πέρα να ακολουθήσει αυτή η πορεία. Αυτό που λέμε και προσπαθούμε να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε ματς, αφού βλέπουμε ότι έχουμε δυνατότητες, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έχουμε σφυρηλατήσει έναν χαρακτήρα ακόμα και σε κακές συνθήκες ώστε να διεκδικούμε αποτελέσματα».

Για την μεταγραφή του στον Εργοτέλη: «Γνώριζα τον Εργοτέλη ως αντίπαλος τα τελευταία χρόνια, ήξερα ότι υπάρχει καλή οργάνωση και θετικό κλίμα και μέχρι στιγμής δικαιώνομαι με την επιλογή μου να έρθω στο Ηράκλειο. Εύχομαι να συνεχιστεί η καλή πορεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για τα στοιχεία που ξεχωρίζουν από τον Εργοτέλη: «Αυτό που προσπαθούμε είναι η αγωνιστικότητα, η ομοιογένεια και η ομαδικότητα. Ξέρουμε ότι γίνεται πιο εύκολα μια οικογένεια όταν αποτελείται από παιδιά και είναι ένα χαρακτηριστικό που μας διακρίνει και μας ξεχωρίζει από αρκετές ομάδες».

Για την διαχείριση του ρόστερ: «Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι λειτουργεί θετικά σε ένα πρωτάθλημα ειδικών καταστάσεων με συνεχόμενα παιχνίδια και με μεγάλη κόπωση. Είμαστε η μόνη ομάδα που κάνει σε τόσο μεγάλο βαθμό ροτέισον και μας κρατάει σε εγρήγορση γιατί δεν υπάρχουν βασικοί – αναπληρωματικοί και βγαίνει φρεσκάδα. Είναι ευεργετικό και αποδίδει μέχρι στιγμής».

Για τους στόχους του Εργοτέλη: «Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα πως δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο. Όμως είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε παιχνίδι, Κυριακή με Τετάρτη, είναι γνωστό ότι ο Εργοτέλης παίζει καθαρό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, όσο περισσότερους βαθμούς πάρουμε τόσο το καλύτερο. Δεν θέλουμε να θέσουμε κάποιον στόχο και επειδή έχω βιώσει τον πρωταθλητισμό με τον Πλατανιά και είναι αρκετές οι ομοιότητες εκείνης της χρονιάς με την φετινή. Όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα κανένας δεν είπε στον Εργοτέλη “πάμε να ανέβουμε”. Στόχος και σκοπός είναι η εξέλιξη και το μυστικό της επιτυχίας είναι να θέτεις στόχους που να μην μπορείς να εκπληρώσεις, οπότε παιχνίδι με παιχνίδι και όπου μας βγάλει».

Για το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες όπως ο Ιωνικός και η Ξάνθη όμως πιστεύω πως έτσι όπως διεξάγεται το φετινό πρωτάθλημα, είναι ένα ειδικό πρωτάθλημα και έχει ξεκαθαρίσει πως όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς από όλους. Ήδη έχουμε δει εκπλήξεις που στην αρχή λέγαμε πως δεν θα δούμε. Ο Εργοτέλης μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλους τους αντιπάλους του και όλες οι ομάδες είναι κοντά και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν έχουμε δει μεγάλα σκορ. Η κούραση υπάρχει και είναι πολύ λογικό, μέχρι στιγμής έχουν αποφευχθεί οι τραυματισμοί και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι».

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή: «Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, εύχομαι να βοηθήσει και ο καιρός, παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα με πολλούς και έμπειρους παίκτες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο, να βγάλουμε τα στοιχεία μας και από εκεί και πέρα όλα θα φανούν στο χορτάρι».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr