«Θα κάνουμε τον αγώνα μας»

Χωρίς Μπότε, Αμπντουλαχί ο Εργοτέλης κόντρα στα Χανιά.

Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του θα δώσει την Τετάρτη (26/01, 15.00) ο Εργοτέλης απέναντι στα Χανιά. Και όπως δήλωσε ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης:

«Άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή, έμπειρη, σφιχτή και ποιοτική ομάδα. Θα κάνουμε τον αγώνα μας. Είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο και τον τίτλο. Έχουν τον ίδιο προπονητή 2,5 χρόνια. Μας έλειψε το γκολ στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ο Εργοτέλης ήταν δημιουργικός, παραγωγικός, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει».

Ο Νίκος Πέιος δήλωσε:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Μ' αυτή την ψυχολογία πρέπει να την διεκδικήσουμε και να την πετύχουμε. Είναι μια καλή ομάδα, έχει εμπειρία, είναι από τα φαβορί της ανόδου, αλλά τέτοια παιχνίδια θέλουμε για να δείχνουμε κι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε.

Θα ήθελα να πω για τη Football League ότι πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, τώρα. Είναι τόσες οικογένειες που έχουν προβλήματα. Είναι σαν εμάς, είμαστε όλοι το ίδιο. Να ακολουθήσουν κι αυτοί και οι μικρότερες κατηγορίες».

Εκτός πλάνων έμειναν οι Θεοδωράκης, Μπότε, Σαρρής, Κουτάντος, Αμπντουλαχί, Καπουράνης, ενώ μπήκε στην αποστολή ο Μπουρσέλης. Η αποστολή: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρρι, Νεράλ, Κόνραντ, Κουατένγκ, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Κόλα, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Αλεξάκης, Πέιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Πατρινός και Κοκκίνης.

Last modified onΤρίτη, 26 Ιανουάριος 2021 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep