Logo
Print this page

«Θα ξεπεράσουμε το NBA»

Τι δήλωσαν Γιάννης Ταουσιάνης, Χρήστος Μπάτζιος για την πρεμιέρα του Εργοτέλη απέναντι στον Ιωνικό.

Ο Εργοτέλης υποδέχεται την Κυριακή (17/01) τον Ιωνικό στην πρεμιέρα της Super League 2 και ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης με τον αρχηγό Χρήστο Μπάτζιο μίλησαν για τη στιγμή που επιτέλους έφτασε. Ο πρώτος, μάλιστα, σχολίασε ότι οι ομάδες θα ξεπεράσουν αυτές του NBA. Αναλυτικά όσα είπε στο κανάλι του Εργοτέλη στο Youtube:

«Επιτέλους ξαναμπαίνουμε στη διαδικασία να αγωνιστούμε σε επίσημο παιχνίδι. Αυτό τυχαίνει να συνδυάζεται με την πρεμιέρα της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Είναι κάτι που περιμέναμε όλοι μας πάρα πολύ και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Είναι ένα ερωτηματικό πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες αυτή την εποχή. Θεωρούμε ότι ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε. Είναι λίγο δύσκολο οι ομάδες σ' αυτά τα πρώτα παιχνίδια να παρουσιάσουν το μέγιστο της ποιότητας που έχουν. Λείπουν πάρα πολύ καιρό από αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά τηρουμένων των αναλογιών και των δεδομένων θα παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο ικανοποιητικό.

Μας βάζει σε διαδικασία σκέψης και μελέτης. Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Θα βρεθούμε σε συνθήκες που δεν έχουμε ξαναζήσει. Θα ξεπεράσουμε και τις ομάδες του NBA όπως βλέπω. Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η διαχείριση των ρόστερ. Θέλει προσοχή σίγουρα. Από τα λίγα που μπορούμε να γνωρίζουμε, ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που έχει θέσει υψηλούς στόχους και από αυτές που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Έχει εμπειρία και ποιότητα.

Ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Ένα σύνολο του οποίου η αγωνιστικότητα και η απόδοσή του θα δημιουργήσει συνθήκες που θα μπορεί να τις κερδίζει. Το ζητούμενο σ' αυτό τον αγώνα είναι περισσότερο το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούμε, πόσο γρήγορα θα εξοικειωθούμε στα στοιχεία της επισημότητας και στις συναισθηματικές καταστάσεις που δημιουργεί ένα επίσημο παιχνίδι. Έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα μας, έχουμε δουλέψει πολύ και ευελπιστούμε στα καλύτερα.

Ο Μπάτζιος ανέφερε:

«Επιτέλους ξεκινάμε. Ανυπομονούμε όλα τα παιδιά. Έχουμε πολύ καλή διάθεση και επιτέλους να ξεκινήσουμε την Κυριακή τον αγώνα απέναντι στον Ιωνικό. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, ανυπομονησία γι' αυτό το ξεκίνημα και θέλουμε όλοι να συνδυαστεί με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Ο Ιωνικός είναι έμπειρη ομάδα, έχει και κόσμο, πολύ καλή διοίκηση και πολύ καλό τιμ. Αυτό εμάς δεν μας φοβίζει. Όλες οι ομάδες είναι καλές και στοχεύουμε σ' ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Στόχος είναι να μπούμε στην πρώτη εξάδα και από εκεί και πέρα αν και δεν μας υπολογίζει κανένας, εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια έκπληξη. Μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Media

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιανουάριος 2021 14:38
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr