Παράπονο Στειακάκη

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης εξέφρασε παράπονο για τα χρήματα που δεν πήραν οι Κιτρινόμαυροι από την Περιφέρεια Κρήτης.

Η Περιφέρεια Κρήτης υπέγραψε την παραχώρηση κονδυλίου 1 εκατ. ευρώ, ώστε να ξεκινήσει η επένδυση των Μελανόλευκων με τον εκσυγχρονισμό του ΒΑΚ. Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης εξέφρασε το παράπονό του, γιατί οι Κιτρινόμαυροι είχαν ζητήσει 10.000 ευρώ, αλλά πήραν τα μισά.

Όπως ανέφερε ο Στειακάκης:

«Με 1.000.000 ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης την ανακαίνιση του ΒΑΚ της ΠΑΕ ΟΦΗ για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Κρήτη. Καλώς.

Ο Εργοτέλης με τους 600 ερασιτέχνες αθλητές, ως η μεγαλύτερη αθλητική ακαδημία στην Κρήτη και από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα που έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές με συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος αλλά και με Διεθνή καριέρα, ζήτησε το διαδραμόν ετός δέκα χιλιάδες ευρώ επιχορήγηση από την Περιφέρεια Κρήτης, λόγω της έκτακτης συγκυρίας και πήρε πέντε χιλιάδες, ελλείψει δυνατότητας για περισσότερα. Φταίει ο Εργοτέλης λέτε; Ήρεμα και ρωτάω και ως Γιώργος».

Last modified onΤρίτη, 29 Δεκέμβριος 2020 11:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep