Ενημέρωση στον Εργοτέλη

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη ενημερώθηκαν τη Δευτέρα (14/12) για την εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Ημέρα ενημέρωσης ήταν η Δευτέρα (14/12) στον Εργοτέλη. Οι Κιτρινόμαυροι έλαβαν οδηγίες για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου και τα υποχρεωτικά τεστ κορονοϊού ανά εβδομάδα. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Με αφορμή την επανέναρξη των προπονήσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα αναλυτική ενημέρωση των ''κιτρινόμαυρων'' για την επιστροφή τους στην ομαδικές προπονήσεις. Άπαντες έλαβαν όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου που εκδόθηκε από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ.

Να επισημάνουμε ότι αθλητές, προπονητές αλλά και όλο το λοιπό προσωπικό της ομάδας μας που συμμετέχει στην προπονητική δραστηριότητα θα υποβάλλεται σε εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο για COVID 19 με τεστ αντιγόνου.

Τέλος όπως ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές το τεχνικό team της ομάδας μας η επανένταξη θα γίνει σταδιακά χωρίς να περιέχουν τα προπονητικά προγράμματα ιδιαίτερη επιβάρυνση για την ομαλότερη προσαρμογή τους στη νέα κατάσταση».

Last modified onΔευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2020 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep