Το ειρωνικό post Τουτζάρη για UEFA, ΕΠΟ

Ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση της UEFA και της ΕΠΟ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε την Τρίτη (8/12) αποφάσισε να κατανείμει ισομερώς τα χρήματα από το αναπτυξιακό πρόγραμμα solidarity της UEFA στις 14 ομάδες της Super League 1. Σε κάθε ΠΑΕ λοιπόν, αντιστοιχεί το ποσό των 333.110,46 ευρώ. Ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση της UEFA και κατ' επέκτασιν της ΕΠΟ που θα δώσει τα χρήματα.

Βλέπετε, οι ομάδες της Super League 2 όχι μόνο δεν ξεκινούν τους αγώνες τους, δεχόμενες ηχηρότατα οικονομικά πλήγματα, αλλά βλέπουν τις ομάδες τις πρώτης κατηγορίας να συνεχίζουν τα παιχνίδια τους, να παίρνουν καταφανέστατα μεγαλύτερα ποσά από το τηλεοπτικό συμβόλαιο (στη SL2 δεν υπάρχει καν συμφωνία) και τώρα να λαμβάνουν και αυτό το ποσό.

Ο Τουτζάρης έγραψε στο facebook: «Συγχαρητήρια πολλά στην UEFA και στην ΕΠΟ για την υλική και ηθική τους στήριξη στον αναπτυξιακό αθλητισμό και στην παραγωγή νέων ποδοσφαιριστών.Η αλληλεγγύη των διεθνών οργανισμών καθώς και της ελληνικής ομοσπονδίας προς τις δοκιμαζόμενες λόγω κορονοϊού ΠΑΕ είναι παροιμιώδης. Ήτανε δίκαιο και έγινε πράξη».

Last modified onΤρίτη, 08 Δεκέμβριος 2020 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep