Logo
Print this page

«Ειδικός δεν είμαι, προβληματισμούς παραθέτω»

Το post του Γιώργου Τουτζάρη, που εξέφρασε προβλματισμούς σχετικά με την κατάσταση με τον κορονοϊό.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιώργος Τουτζάρης, εξέφρασε τους προβληματισμούς του αναφορικά με την κατάσταση που υπάρχει στη χώρα και στον τρόπο αντιμετώπισής του. Συγκεκριμένα, έγραψε στο facebook:

«Ξαναλέω, είναι οι επαγγελματικές ομάδες οποιουδήποτε αθλήματος εστίες υπερμετάδοσης του ιού; Πετυχημένα μοντέλα αντιμετώπισης της πανδημίας είναι αυτά που βρίσκουν τους φορείς του ιού και την απομόνωση του φορέα ώστε ιδιαίτερα οι α-συμπτωματικοί να μην μολύνουν τον γενικό πληθυσμό. Προφανώς ο λόγος είναι το κόστος ώστε να γίνουν όλα αυτά τα τεστ…

Οι ομάδες αναλαμβάνουν αυτό το κόστος οι ίδιες καθώς και την διαδικασία απομόνωσης εάν κάποιος/α είναι θετικός/η. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι προστατεύονται και πόσο στο περιβάλλον τους… δηλαδή το χονδρεμπόριο που δουλεύει με e-shop σε τεράστιες αποθήκες, κάνουν τεστ κάθε εβδομάδα; Φυσικά και πρέπει να κινηθεί η αγορά και για αυτό είναι ανοικτά, όμως δεν τηρούν αυτά που οι επαγγελματικές ομάδες υποχρεώνονται να ακολουθούν. Ειδικός δεν είμαι… προβληματισμούς παραθέτω»

Last modified onΠαρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 17:15
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr