«Πολύτιμος ο Κουατένγκ»

Ο Τσαρλς Κουατένγκ έπαιξε έπειτα από 10 μήνες και ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε για το κέρδος της επιστροφής του.

Ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί πόδι είχε υποστεί τον Δεκέμβριο του 2019 ο Τσαρλς Κουατένγκ στον Εργοτέλη. Έπειτα από 10 μήνες ο Γκανέζος επιθετικός πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Ηρόδοτο και ο Γιάννης Ταουσιάνης στάθηκε στην επιστροφή του. Όπως είπε:

«To φιλικό με τον Ηρόδοτο το χρειαζόμασταν γιατί εδώ και δεκαπέντε μέρες δεν είχαμε περάσει σε συνθήκες αγωνιστικές. Είμαστε ευχαριστημένοι με το ότι παίξαμε σε συνθήκες αγώνα όπου βγάλαμε εντάσεις και διπλά ευχαριστημένοι απ' το γεγονός ότι σε αυτό το φιλικό χρησιμοποιήθηκε για 30 λεπτά ο Κουατένγκ, ο οποίος επανήλθε μετά από δέκα μήνες.

Θεωρούμε ότι είναι μια πολύτιμη μονάδα για την ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος. Παράλληλα, χαιρόμαστε για την χρησιμοποίηση του Ποζατζίδη ο οποίος επίσης προερχόταν από πολύμηνη αποχή.

Αισιοδοξούμε για την ομάδα μας, ενώ ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το γεγονός ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε επιστροφές ποδοσφαιριστών που απουσίαζαν το προηγούμενο διάστημα, λόγω μικροτραυματισμών. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και τη δουλειά με εντατικό ρυθμό με στόχο την ετοιμότητα στην πρεμιέρα».

Last modified onΔευτέρα, 12 Οκτώβριος 2020 13:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep