Σεφτέ ο Κόνραντ

Φιλική νίκη (2-1) με ανατροπή ο Εργοτέλης απέναντι στον Ρεθυμνιακό. Σκόραραν Κόνραντ, Πατρινός.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του έδωσε την Παρασκευή (14/08) ο Εργοτέλης. Οι Κιτρινόμαυροι επικράτησαν στο Παγκρήτιο 2-1 του Ρεθυμνιακού με τον νεοαποκτηθέντα Τάιρον Κόνραντ να κλέβει τις εντυπώσεις. Ο Ολλανδός σκόραρε, είχε δοκάρι και ένα ακυρωθέν γκολ.

Η ομάδα του Ρεθύμνου προηγήθηκε στο 6' με πέναλτι του Δελήμπαση (ανατροπή του Αντιασβίλι από τον Πάγιε). Στο 14' ακυρώθηκε γκολ του Κόνραντ και ο ίδιος στο 27' είχε σουτ στο δοκάρι. Εν τέλει στο 38' βρήκε δίχτυα από λάθος της άμυνας και στο 55' ο Πατρινός από σέντρα του Κατσούρρι και κεφαλιά πάσα του Αζίζι ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε μετά το τέλος του ματς: «Σημαντικό είναι το γεγονός ότι παίξαμε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα έστω και σε φιλικό επίπεδο μετά από πέντε μήνες. Θέλαμε σε αυτό το ματς να μοιράσουμε χρόνο ισόποσο σε όλους τους παίκτες ώστε να περάσουν μια προπονητική μονάδα μέσα σε αγωνιστικές συνθήκες. Τόσο σε αυτό όσο και στο επόμενο φιλικό παιχνίδι μας δίδεται η ευκαιρία να αξιολογήσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουμε φέρει απ' τη Κ19 ώστε να δούμε τι αποφάσεις θα πάρουμε για το μέλλον τους. Σίγουρα έχουν βγει απ' αυτόν τον αγώνα συμπεράσματα όπως είθισται να γίνεται μέσα απ' τη διαδικασία αυτών των φιλικών. Συνεχίζουμε την δουλειά μας».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Πλαϊτάκης, Πάγια, Νεράλ, Μπότε, Κουτάντος, Μπουρσέλης, Αζίζι, Πέϊος, Μανουσάκης, Κόνραντ.

2ο Ημίχρονο: Τζελέπης, Κόλα, Θεοδωράκης, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Δασκαλάκης, Αλεξάκης, Τσέλιος, Καπουράνης, Αζίζι, Κόνραντ (Μανουσάκης 60', Κομνηνός 70'). Έπαιξε και ο Πατρινός.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Νικηφόρος, Ξεπαπαδάκης, Γεωργούλης, Μπουσδράς, Πρινιανάκης, Αντιασβίλι, Δελήμπασης, Μερτίρι, Παπιομύτογλου, Χαλκιαδάκης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep