Logo
Print this page

Ο Σερβιλάκης στον Εργοτέλη

Ο 23χρονος αριστερός μπακ, Γιώργος Σερβιλάκης, υπέγραψε στον Εργοτέλη.

Τον Ρεθυμνιώτη αριστερό μπακ, Γιώργο Σερβιλάκη, απέκτησε ο Εργοτέλης. Ο 23χρονος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα του Ηρακλείου.

«H ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σερβιλάκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου όπου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Ο Γιώργος Σερβιλάκης κατάγεται απ’ το Ρέθυμνο και διανύει το 23ο έτος της ηλικίας του (23/05/1997).

Αγωνίζεται στην άμυνα και συγκεκριμένα ως αριστερό μπακ. Ο νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου μας, ξεκίνησε την πορεία του απ’ τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού φτάνοντας έως την επαγγελματική ομάδα το 2017. Ένα χρόνο μετά υπέγραψε στα Χανιά και από εκεί μετέβη στην Επισκοπή. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Θεσπρωτός κατά την διάρκεια της περσινή αγωνιστικής σεζόν.

Ο 23χρονος αμυντικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέροντας: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Εργοτέλη που μου δίνει την ευκαιρία ν’ αγωνιστώ σ έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο. Μια ομάδα που έχει ξεχωρίσει για την νοοτροπία το στυλ και την ποιότητα που βγάζει μέσα στο γήπεδο. Το γεγονός ότι προέρχομαι από το νησί και γνωρίζω την νοοτροπία γενικότερα θεωρώ ότι θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα και να μπω πολύ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα φορέσω αυτή την φανέλα και θέλω να υποσχεθώ ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου θα είμαστε έτοιμοι μπροστά σε κάθε πρόκληση, δίνοντας την μάχη μας πάντα με πνεύμα νικητή για την διάκριση και το καλύτερο του συλλόγου».

Last modified onΠέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 17:59
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr