Ρομάνο: «Πανέμορφα χρόνια στον Εργοτέλη»

Ο Αργεντινός Ντιέγκο Ρομάνο θυμήθηκε το πέρασμά του από τον Εργοτέλη.

Ο 40χρονος πια Ντιέγκο Ρομάνο δεν ξεχνά όσα πέρασε στην Κρήτη με τον Εργοτέλη. Ο Αργεντινός, που έπαιξε στην ομάδα του Ηρακλείου από το 2008 μέχρι το 2014, έδωσε συνέντευξη στη χώρα του και όταν κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του στη Ελλάδα, ανέφερε:

«Ήταν δύσκολη η προσαρμογή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Εδώ όλα ήταν πιο επαγγελματικά, κάτι που δεν μπορούσα να καταλάβω. Επίσης η οικογένειά μου δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί. Ήθελα να επιστρέψω, αλλά πέρασαν οι μήνες και έβαλα και το πρώτο μου γκολ. Νικήσαμε 1-0 τον Παναθηναϊκό με δικό μου γκολ.

Από τότε τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν καλύτερα. Οι άνθρωποι με έκαναν να νιώσω ότι είμαι σημαντικός. Έμεινα τελικά έξι χρόνια, έγινα αρχηγός και ήμουν ο μόνος Αργεντινός που είχε περάσει από την ομάδα. Οι οπαδοί μου φέρθηκαν με στοργή και έζησα καταπληκτικά χρόνια. Μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη (Απόστολος Παπουτσάκης) πήγα στον Ηρακλή.

Δόξα τω Θεώ, ήμουν τυχερός και αναδείχθηκα δύο φορές καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος. Την πρώτη το 2012 ως παίτης του Εργοτέλη και τη δεύτερη το 2016 όταν πετύχαμε την άνοδο με τον Ηρακλή στην πρώτη κατηγορία».

Last modified onΤετάρτη, 01 Απρίλιος 2020 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep