Με σκυμμένα κεφάλια

Απογοητευμένοι εμφανίστηκαν οι παίκτες του Εργοτέλης στην προπόνηση της Τετάρτης (11/3).

Με σκυμμένα κεφάλια εμφανίστηκαν σήμερα στο γήπεδο οι παίκτες του Εργοτέλη. Οι κιτρινόμαυροι ιδιαίτερα στενοχωρημένοι και προβληματισμένοι για την ευκαιρία που «πέταξαν» προκειμένου να βρεθούν και πάλι στην ζώνη των play off, μετά το 2-2 με τη Δόξα Δράμας, έστρεψαν από σήμερα το βλέμμα τους στο ερχόμενο προτελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου στα Χανιά.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Δόξα Δράμας από 55 λεπτά και πάνω ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση ταχυδύναμης σε συνδυασμό με τελειώματα καθώς και παιχνίδια περιορισμένου αριθμού και χώρου.

Ο Bruce συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα μετρώντας πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του σε αγωνιστική δράση.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι κιτρινόμαυροι παρακολούθησαν το ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο που υλοποιεί η Sportradar σε συνεργασία με την ΕΠΟ και τις επαγγελματικές λίγκες για την πρόληψη του φαινομένου της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων στη χώρα μας.

Το υποχρεωτικό για την αδειοδότηση κάθε ΠΑΕ, σεμινάριο ακεραιότητας της Sports Radar, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τύπου του Παγκρητίου σταδίου. Τέλος να σημειώσουμε ότι για αύριο έχει δοθεί ρεπό ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης.

Last modified onΤετάρτη, 11 Μάρτιος 2020 19:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep