Ματσάρα χωρίς νικητή στο Παγκρήτιο

Εργοτέλης και Δόξα Δράμας έμειναν στο 2-2 σε ένα συναρπαστικό ματς με ακυρωθέν γκολ και μεγάλες ευκαιρίες.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Παγκρήτιο ανάμεσα σε Εργοτέλη και Δόξα Δράμας για την 20ή αγωνιστική της Super League 2. Το αποτέλεσμα δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Εργοτέλη που παρέμεινε εκτός εξάδας (στο -1), ενώ η Δόξα έμεινε και τυπικά εκτός εξάδας. 

Οι φιλοξενούμενοι στο 15' κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Κόντος έκανε το σουτ, ο Κασιμήτρος απέκρουσε, ο Κρητικός πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Ρόβα, ο οποίος σκόραρε, αλλά η δεύτερη βοηθός της αναμέτρησης, κ. Γεωργία Κομισοπούλου από το σύνδεσμο των Χανίων, υπέδειξε οφσάιντ. Κάτι που μόνο αυτή είδε, καθώς τόσο αρχικά στο σουτ του Κόντου καλυπτόταν ο Κρητικός, ενώ εν συνεχεία και ο Ρόβας καλυπτόταν στην κεφαλιά πάσα από τον Μαζουλουξή του Εργοτέλη.

Η ομάδα του Ηρακλείου άνοιξε το σκορ στο 22' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη, ενώ στο 29' ο Ρόβας ισοφάρισε σε 1-1 με φοβερή προσπάθεια και καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 83' ο Εργοτέλης πήρε ξανά το προβάδισμα όταν από μπαλιά του Μπουρσέλη, με πλασέ στην κίνηση ο Μπούσης με το αριστερό βρήκε δίχτυα. Στο 89', ωστόσο η Δόξα απάντησε εκ νέου, πάλι με τον ίδιο παίκτη, καθώς ο Ρόβας με κοντινή προβολή νίκησε τον Κατσιμήτρο για το 2-2.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 21' Μπουρσέλης, 83' Μπούσης - 29', 89' Ρόβας

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κατσούρι, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (76' Μανουσάκης), Ατέφ (54' Ροβίθης), Ραμέζ (58' Μπαράτα), Έφορντ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης (87' Περέγιο), Κουκόλης, Παρασκευάς (68' Παπαϊωάννου), Χάμοντ, Κόντος (80' Πινδώνης), Κρητικός, Ρόβας, Σαμπανίδης.

Last modified onΔευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep