Εργοτέλης: Καρέ απόντων με Δόξα

Με τέσσερις απουσίες η αποστολή του Εργοτέλη για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν τα μαθήματά τους από τα δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και πλέον κοιτούν μπροστά και το ερχόμενο παιχνίδι το απόγευμα της Δευτέρας (9.3 – 16:00) στο Παγκρήτιο στάδιο απέναντι στην Δόξα Δράμας.

Οι παίκτες του Εργοτέλη στη σημερινή τελευταία προπόνηση έδειξαν έτοιμοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το τρίποντο. Η σημερινή προπόνηση ήταν ουσιαστικά μια ενεργοποίηση πριν το αυριανό ματς και μέρος αυτής αφιερώθηκε στις στατικές φάσεις.

Οι 18 που κλήθηκαν από τον Γιάννη Ταουσιάνη για την αναμέτρηση με τους Δραμινούς είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Bote, Μπούσης, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Ροβίθης, Μπαράτα, Ατέφ, Σταθόπουλος, Μανουσάκης, Έφορντ, Ραμέζ.

Να σημειώσουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι (4 κίτρινες κάρτες) Τσέλιος και Πέϊος, ο Κοιλιάρας μετά το ραγισμα που υπέστη στην ποδοκνημική στο ματς με τον Λεβαδειακό καθώς επίσης και ο Μπρους που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα μετά την θλάση στον τετρακέφαλο.

Last modified onΚυριακή, 08 Μάρτιος 2020 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep